Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φίλης κατά Κασσελάκη: Άγνωστος επιχειρηματίας, δεν έχουμε ανάγκη Μεσσίες του Instagram

Φίλης κατά Κασσελάκη: Άγνωστος επιχειρηματίας, δεν έχουμε ανάγκη Μεσσίες του Instagram
Έχουμε ανάγκη από αναδιοργάνωση, δημοκρατική λειτουργία υποστήριξε ο κ.Φίλης
Σχετικά Άρθρα
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ανάγκη από Μεσσίες του Instagram υποστήριξε ο Νίκος Φίλης, ο οποίος έστρεψε εκ νέου τα πυρά του κατά της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη για την ηγεσία του κόμματος.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Φίλης αναφερόμενος στον κ.Κασσελάκη έκανε λόγο για έναν άγνωστο επιχειρηματία.
«Εμφανίστηκε μέσω του Instagram, δεν έχει σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, έγινε μέλος πριν από λίγο καιρό, μάλλον δεν ξέρει την ελληνική πραγματικότητα.
Υπήρξε θαυμαστής του κ. Μητσοτάκη όταν ήταν υπουργός των μνημονίων, μετά ήταν υπέρ του κ. Μητσοτάκη να γίνει αρχηγός της ΝΔ και μετά απογοητεύτηκε» είπε ο κ.Φίλης, ο οποίος στη σημείωση ότι ο Αλέξης Τσίπρας ήταν αυτός που τον ανέδειξε, καθώς τον επέλεξε να είναι στην 9η θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε πως είναι «άλλο αυτό κι άλλο να γίνει αρχηγός του κόμματος, υπάρχει απόσταση».
Επιπλέον, ο κ.Φίλης είπε ότι ο κ. Κασσελάκης είναι ένας άγνωστος, ένας επιχειρηματίας, αν και αμφισβητείται και η ικανότητά του στις επιχειρήσεις, σύμφωνα με δημοσιεύματα.
«Δεν έχουμε ανάγκη από Μεσσίες του Isntagram και από τέτοιες μεγαλοστομίες.
Έχουμε ανάγκη από αναδιοργάνωση, δημοκρατική λειτουργία, να εμπνεύσει ξανά ο ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο κ.Φίλης.

Δημοκρατικοί… ΗΠΑ

Μάλιστα ο κ.Φίλης ανέφερε πως η υποψηφιότητα Κασσελάκη «θέλει να μετατρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ σε κάτι σαν το δημοκρατικό κόμμα των ΗΠΑ».
«Αυτό σημαίνει ότι θέλει να υπερβεί τον Ατλαντικό.
Αυτό σηματοδοτεί μια προσπάθεια μετάλλαξης του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα κόμμα που θα συνεργαστεί με τη ΝΔ.
Δεν θέλουμε συνεργασία που θα προκύπτει από τη μετάλλαξη του κόμματος.
Θέλουμε συνεργασία σε βάση προγραμμάτων, όχι με αλλαγή της φυσιογνωμίας» επισήμανε ο κ.Φίλης, ο οποίος σχετικά με το κλίμα στο συνέδριο, είπε πως ήταν καλό.
«Εγώ έχω εμπιστοσύνη στον Ευκλείδη Τσακαλώτο, όμως πιστεύω ότι και η Έφη Αχτσιόγλου δίνει προοπτική στον ΣΥΡΙΖΑ, αυτούς θέλω εγώ στις πρώτες θέσεις» υποστήριξε ο κ.Φίλης.

www.bankingnwes.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης