Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αχτσιόγλου (ΣΥΡΙΖΑ): Αναγκαία η αποπομπή του κ. Βαρβιτσιώτη

Αχτσιόγλου (ΣΥΡΙΖΑ): Αναγκαία η αποπομπή του κ. Βαρβιτσιώτη
Ο κ. Βαρβιτσιώτης δεν αρκεί να ανακαλέσει. Άλλωστε ήδη έσπευσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του, ανέφερε η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου
"Ο κ. Βαρβιτσιώτης δεν αρκεί να ανακαλέσει. Άλλωστε ήδη έσπευσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Αν ο πρωθυπουργός δεν τον αποπέμψει άμεσα στέλνει μήνυμα ότι πλέον νόμος είναι η εγκληματική αυθαιρεσία και απανθρωπιά”, σχολιάζει η Έφη Αχτσιόγλου, υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Πιο συγκεκριμένα στη δήλωσή της η κ. Αχτσιόγλου αναφέρει:
"Οι απαράδεκτες δηλώσεις του υπουργού Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για τον θάνατο του Αντώνη Καρυώτη προσβάλουν όλους μας. Εξισώνουν τους θύτες με το θύμα. Και κυρίως υποβαθμίζουν τη βαρβαρότητα της καθημερινής ζωής”, αναφέρει η Έφη Αχτσιόγλου.
"Η χώρα μας αξίζει να ζήσει αλλιώς. Με ασφάλεια, δικαιώματα και σεβασμό στη ζωή κάθε ανθρώπου. Ο Αντώνης Καρυώτης πλήρωσε με τη ζωή του το γεγονός ότι ήταν ανίσχυρος, ότι στα μάτια αυτών που τον έσπρωξαν στη θάλασσα και τον άφησαν εκεί ήταν ένας περιθωριακός.
Ο κ. Βαρβιτσιώτης δεν αρκεί να ανακαλέσει. Άλλωστε ήδη έσπευσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του.
Αν ο πρωθυπουργός δεν τον αποπέμψει άμεσα στέλνει μήνυμα ότι πλέον νόμος είναι η εγκληματική αυθαιρεσία και απανθρωπιά”.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης