Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καλπάκης για εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή - Μήνυμα ενάντια στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και την πολιτική της

Καλπάκης για εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή - Μήνυμα ενάντια στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και την πολιτική της
«Με τη μαζική τους παρουσία χθες οι πολίτες έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη και ενάντια σε μια πολιτική που είναι πλέον σαφές ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλειά τους», τόνισε ο Στ. Καλπάκης
Για «πολύ μαζική και πετυχημένη εσωκομματική διαδικασία, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία συμμετοχής», έκανε λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Στ. Καλπάκης, αναφερόμενος στις χθεσινές εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Ευχαριστούμε τους χιλιάδες πολίτες που ήρθαν χθες να ψηφίσουν και όσους εργάστηκαν για την επιτυχία αυτής της διαδικασίας. Η τόσο μαζική ανταπόκριση του κόσμου μας γεμίζει ελπίδα και μας δίνει δύναμη προκειμένου να δώσουμε τις πολιτικές μάχες του επόμενου διαστήματος από καλύτερες θέσεις», υπογράμμισε ο κ. Καλπάκης μιλώντας στην ΕΡΤ1.
Πρόσθεσε ότι «με τη μαζική τους παρουσία χθες οι πολίτες έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη και ενάντια σε μια πολιτική που είναι πλέον σαφές ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλειά τους».

Περί ΔΕΘ

Σχολιάζοντας τα όσα ανέφερε ο πρωθυπυργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ, άσκησε σκληρή κριτική για την προαναγγελία μεταφοράς της ΕΜΥ και του Εθνικού Αστεροσκοπείου στην Πολιτική Προστασία.
«Αντί η κυβέρνηση να συνεργάζεται με τους επιστήμονες, βλέπουμε ότι προσπαθεί να τους καπελώσει. Ο στόχος είναι να τους φιμώσει, επειδή τα όσα λένε κατά καιρούς μπορεί να μη συμφέρουν το αφήγημα της κυβέρνησης», είπε χαρακτηριστικά.
Σχετικά με την προαναγγελία του κ. Μητσοτάκη για υποχρεωτική ασφάλιση των κατοικιών, σχολίασε πως «αυτό που ουσιαστικά λέει ο κ. Μητσοτάκης είναι ότι επειδή η Πολιτεία δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα για να εγγυηθεί την ασφάλεια των πολιτών απέναντι στις φυσικές καταστροφές και στις συνέπειες της κλιματικής κρίσης, αυτοί οι οποίοι θα αποζημιώνονται θα είναι όσοι έχουν να πληρώσουν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης