Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αντώναρος για Κασσελάκη: Με έπεισε ότι είναι κάτι καινούριο και ας φαίνεται κάτι επιφανειακό

Αντώναρος για Κασσελάκη: Με έπεισε ότι είναι κάτι καινούριο και ας φαίνεται κάτι επιφανειακό
Ο Κασσελάκης μπορεί να υλοποιήσει το σχέδιο Τσίπρα για άνοιγμα της παράταξης είπε ο Αντώναρος
Σχετικά Άρθρα
Την θέση ότι η υποψηφιότητα Κασσελάκη τον έχει πείσει ότι είναι κάτι καινούριο, έστω και αν φαίνεται ως κάτι επιφανειακό διατύπωσε ο Ευάγγελος Αντώναρος, αναφέροντας πως ο κ.Κασσελάκης μπορεί να υλοποιήσει το σχέδιο Τσίπρα για άνοιγμα της παράταξης πέρα από την Αριστερά.
«Παρακολούθησα όλους τους υποψηφίους, έκρινα ότι αυτά που έλεγε ο κ. Κασσελάκης απηχούσαν στις δικές μου θέσεις.
Με έπεισε ότι φαίνεται κάτι καινούργιο κι ας φαίνεται κάτι επιφανειακό» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Αντώναρος, ο οποίος αναφερόμενος στην Έφη Αχτσιόγλου, σημείωσε πως αυτό που δεν τον τραβάει, είναι η συνεχής αναφορά της στην Αριστερά.
«Αυτό που δεν με τραβάει στην Έφη Αχτσιόγλου, την οποία και γνωρίζω, ενώ τον κ. Κασσελάκη δεν τον έχω δει ποτέ, με ενοχλεί η συνεχής αναφορά στην Αριστερά.
Εγώ είμαι άνθρωπος του Κέντρου, ανήκω στο μεσαίο χώρο.
Η ιδεολογία της είναι αλλού» σημείωσε ο κ.Αντώναρος.
Ερωτηθείς για τον «εμφύλιο» που έχει ξεσπάσει στο κόμμα μετά και τις χθεσινές δηλώσεις της κας. Αχτσιόγλου ο κ.Αντώναρος σχολίασε «την βρήκα σαν να θυματοποιείται».
«Ήταν μια μεγάλη δήλωση, που ήταν και απολογητική.
Επικοινωνιακά είναι λάθος» υπογράμμισε ο κ. Αντώναρος, ο οποίος αναφέρθηκε σε κάποιους που όπως είπε «έβαζαν τρικλοποδιές» στην κεντρική επιλογή του Αλέξη Τσίπρα που ήταν το άνοιγμα στην κοινωνία.
«Θέλω αυτός που θα κερδίσει, αλλά και εκείνοι που θα χάσουν να βρουν ένα κοινό δρόμο συνύπαρξης» πρόσθεσε ο κ. Αντώναρος και επισήμανε πως όλα αυτά πρέπει να ξεχαστούν από την επόμενη ημέρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης