Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίθεση στο πολιτικό γραφείο του Γεωργιάδη: Ντροπή σε όσους νομίζουν ότι ο δημοκρατικός διάλογος γίνεται με τέτοιους όρους

Επίθεση στο πολιτικό γραφείο του Γεωργιάδη: Ντροπή σε όσους νομίζουν ότι ο δημοκρατικός διάλογος γίνεται με τέτοιους όρους
Η ανάρτηση του Άδ. Γεωργιάδη
Σχετικά Άρθρα
Επίθεση με μπογιές και συνθήματα από αγνώστους στο πολιτικο του γραφείο δέχτηκε ο υπουργός Εργασίας, Άδ. Γεωργιάδης, σήμερα, Τετάρτη 20/9, παραμονή της πανελλαδικής 24ωρης απεργίας των συνδικάτων της χώρας για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.
"Πριν λίγο δέχθηκα επίθεση στο Πολιτικό μου γραφείο για το υπό ψήφιση Νομοσχέδιο μας. Μόνον ντροπή σε όσους νομίζουν ότι ο δημοκρατικός διάλογος γίνεται με τέτοιους όρους", έγραψε σε σχετική του ανάρτηση ο κ. Γεωργιάδης, την οποία συνοδεύει με σχετική φωτογραφία.
"13 να ΄ναι οι ώρες σου" έγραψαν οι άγνωστοι στην είσοδο του κτιρίου στην Ακαδημίας, εντός του οποιου βρίσκεται το γραφείο του κ. Γεωργιάδη.
Σημειώνεται ότι το νέο εργασιακό νομοσχέδιο καθιερώνει την εργασία σε δεύτερο εργοδότη υπό μορφή ευέλικτης απασχόλησης, ώστε ο εργαζόμενος να μην δουλεύει σε δύο δουλειές πάνω από 13 ώρες ημερησίως, αλλά και την 6ημερη (με τη συναίνεση του εργαζόμενου) με προσαυξημένο ημερομίσθιο το Σάββατο κατά 40%.
ad2.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης