Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Η Έφη Αχτσιόγλου απάντησε για τα σενάρια αποχώρησης - «Είμαι στρατιώτης από μέλος μέχρι και υπουργός»

ΣΥΡΙΖΑ: Η Έφη Αχτσιόγλου απάντησε για τα σενάρια αποχώρησης - «Είμαι στρατιώτης από μέλος μέχρι και υπουργός»
«Ανοιχτή μάχη» χαρακτήρισε το 'β γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ η υποψήφια για την Προεδρία Έφη Αχτσιόγλου
Για «ανοιχτή μάχη» που μπορεί να κερδίσει στον β' γύρο των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο η υποψήφια για την προεδρία του κόμματος, Έφη Αχτσιόγλου, λίγες ημέρες πριν αντιμετωπίσε τον Στέφανο Κασσελάκη.
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, η πρώην υπουργός εργασίας επεσήμανε πως μπορεί να ανατρέψει το εκλογικό αποτέλεσμα της προηγούμενης Κυριακής, αναφερόμενη δε στο παράδειγμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας καίτοι είχε χάσει στον πρώτο γύρο με 11 μονάδες την επόμενη βγήκε νικητής.
Σχολιάζοντας την στήριξη Παππά στον Στέφανο Κασσελάκη, η κ. Αχτσιόγλου τόνισε ότι η επιλογή του πρώην συνυποψήφιου της είναι σεβαστή, και δεν επηρεάζει τους ψηφοφόρους, δηλώνοντας με νόημα πως «τα στελέχη και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ δεν άγονται και φέρονται».
Επιπλέον, η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι σε αντίθεση με τον συνυποψήφιό της Σ. Κασσελάκη, η ίδια «έχει συγκεκριμένο πολιτικό σχέδιο για συγκεκριμένα ζητήματα, σχέδιο που αν δεν υπάρχει "δεν μπορείς να κερδίσεις τον Κυριάκο Μητσοτάκη».
Υποστηρίζοντας πως τα φαινόμενα της πολυφωνίας ήταν αυτά που στοίχισαν στον ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Αχτσιόγλου αντέτεινε πως οι προσωπικές αντιπαραθέσεις κοστίζουν καλώντας να σταματήσει η ανθρωποφαγία και οι συκοφαντικές επιθέσεις σε βάρος της, μεταξύ άλλων και από τον Παύλο Πολάκη, για αυτό όπως είπε, «ζήτησα από τον Στέφανο Κασσελάκη να καταδικάσει τις επιθέσεις αυτές».
«Ελάχιστο δείγμα πολιτικού πολιτισμού από τον Στέφανο Κασσελάκη είναι να καταδικάσει τις προσωπικές επιθέσεις και τις συκοφαντικές επιθέσεις σε βάρος μου» είπε χαρακτηριστικά.
Απαντώντας στα σενάρια αποχώρησής της από το κόμμα σε περίπτωση νίκης του Στέφανου Κασσελάκη στις εκλογές της Κυριακής, η Έφη Αχτσιόγλου ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, δεδομένου ότι «είμαι στρατιώτης αυτού του χώρου από μέλος μέχρι υπουργός και βουλευτής στη συνέχεια. Πρέπει να υπάρξει μία προσπάθεια και από την πλευρά όπου δημιουργούνται προβλήματα να σταματήσουν αυτές οι επιθέσεις για να υπάρξει ένας κοινός βηματισμός».
Καταλήγοντας, η υποψήφια για την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ, παρείχε διευκρινίσεις για τη αποστροφή της σχετικά με «θολά νερά», την οποία ορισμένοι ερμήνευσαν ως αλαζονική έναντι της επιλογής των πολιτών, αναφέροντας πως «η απεύθυνσή μου αφορούσε ξεκάθαρα το πολιτικό σχέδιο του συνυποψηφίου μου, όχι τους ψηφοφόρους. Ο συνυποψήφιός μου φέρει ένα πολιτικό σχέδιο που δεν είναι σαφές. Υπάρχει ένα νεφέλωμα. Καλό είναι αυτά τα πράγματα να αποσαφηνιστούν για να μπορούν και οι πολίτες για να πάρουν τις αποφάσεις τους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης