Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βουλή: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε συγκεκριμένα στοιχεία για τις δαπάνες σε αντιπλημμυρικά έργα

Βουλή: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε συγκεκριμένα στοιχεία για τις δαπάνες σε αντιπλημμυρικά έργα
«Έχουμε ζητήσει να δώσετε λογαριασμό ακριβώς που προορίζετε να δώσετε χρήματα, τί συμβάσεις θα υπογράψετε, και να τις φέρετε στη Βουλή» τόνισε η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας
Να δώσει συγκεκριμένα στοιχεία και να ενημερωθεί η Βουλή για τα ποσά των εκατομμυρίων ευρώ που δαπανήθηκαν ή πρόκειται να δαπανηθούν σε αντιπλημμυρικά έργα καθώς και για το τι συμβάσεις θα υπογράψει, κάλεσε την κυβέρνηση η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.
«Την ώρα που η Θεσσαλία στενάζει που οι πολίτες σε Βόλο, Λάρισα δεν έχουν νερό σε πάρα πολλές περιοχές, την ώρα που Τρίκαλα, Καρδίτσα έχουν βουλιάξει, την ώρα που καλείστε ξανά και ξανά να απαντήσετε που πήγαν όλα αυτά τα χρήματα και τα εκατομμύρια, εσείς δεν απαντάτε στα συγκεκριμένα ερωτήματα που έχουμε θέσει», τόνισε η κ. Κωνσταντοπούλου σε σύντομη παρέμβαση της στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του εργατικού νομοσχεδίου.
«Θέλω να διαμηνύσετε και στον κ. Μητσοτάκη και στον κ. Σταϊκούρα και σε όλους τους αρμόδιους υπουργούς, ότι εμείς εδώ και μια εβδομάδα έχουμε ζητήσει να δώσετε λογαριασμό συγκεκριμένο πού καταβάλατε τα εκατοντάδες εκατομμύρια για τις εγκαινιασμένες γέφυρες που κατέρρευσαν, για τα αντιπλημμυρικά έργα που άντεξαν -όπως μας λέτε εσείς- αλλά πλημμύρισε ο τόπος , και για τις πρόνοιες που υποτίθεται λάβατε ώστε να φτάσετε στο σημείο να μπει ο Πηνειός μέσα στη Λάρισα», ανέφερε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθέριας, σχολιάζοντας τα όσα ανέφερε νωρίτερα ο Υφυπουργός Οικονομικών, Θανάσης Πετραλιάς, σχετικά με την τροπολογία για τον συμπληρωματικό προϋπολογισμό.
«Έχουμε ζητήσει να δώσετε λογαριασμό ακριβώς που προορίζετε να δώσετε χρήματα, τί συμβάσεις θα υπογράψετε, και να τις φέρετε στη Βουλή.
Καταλαβαίνω ότι σε αυτά τα θέματα οι αρμόδιοι υπουργοί κρύβονται και στέλνουν τους υφυπουργούς τους στη Βουλή αλλά διαμηνύστε στον κ. Μητσοτάκη που δεν έρχεται στη Βουλή να μας απαντήσει, ότι εμάς δεν μας αρκούν αυτές οι ανακοινώσεις οι τυπικές αλλά ζητούμε συγκεκριμένη αναφορά και λογοδοσία», κατέληξε η κ. Κωνσταντοπούλου.

www.bankingews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης