Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Καταγγελίες για bullying στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο» - Τι απαντούν οι εργαζόμενοι

Γεωργιάδης: Καταγγελίες για bullying στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο» - Τι απαντούν οι εργαζόμενοι
Οι εργαζόμενοι αναφέρουν πως «σε σειρά αναρτήσεων στοχοποιούμαστε συνολικά...
Για καταγγελίες που αφορούν σε εργασιακό bullying στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» λόγω των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο υπουργός Εσωτερικών Άδωνις Γεωργιάδης

H απάντηση

Από την άλλη, οι εργαζόμενοι αναφέρουν πως «σε σειρά αναρτήσεων στοχοποιούμαστε συνολικά ή επιλεκτικά ότι υποστηρίζουμε τον έναν ή τον άλλον υποψήφιο, μαζί με χαρακτηρισμούς που δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την κουλτούρα του προοδευτικού κόσμου και οι οποίοι προέρχονται εμφανώς από ανθρώπους που δεν ακούν τον σταθμό. Ενδεικτικά, αναφέρουμε ότι γράφτηκε πως μεροληπτεί συνάδελφος που εργάζεται στο τηλεφωνικό κέντρο του σταθμού».
Και συμπληρώνουν μεταξύ άλλων ότι «οι προσωπικές απόψεις του καθενός και της καθεμίας από εμάς δεν μπορούν να αποτελούν αντικείμενο προγραφών και απειλών. Όπως κάναμε πάντα, θα υπερασπιστούμε τη δουλειά μας και κάθε συνάδελφο και συναδέλφισσα που την κάνει, με τη συλλογική μας δύναμη».

Αναλυτικά η δήλωση των εργαζομένων στον ρ/σ 105.5 «Στο Κόκκινο»

Τις τελευταίες ημέρες, οι εργαζόμενοι/ες στον Ρ/Σ 105.5 «Στο Κόκκινο» – και ευρύτερα στα Μέσα του ΣΥΡΙΖΑ - βρεθήκαμε παρά τη θέλησή μας μπλεγμένοι στο τοξικό κλίμα που δυστυχώς έχει κυριαρχήσει εν όψει της επαναληπτική εκλογής για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε σειρά αναρτήσεων στοχοποιούμαστε συνολικά ή επιλεκτικά ότι υποστηρίζουμε τον έναν ή τον άλλον υποψήφιο, μαζί με χαρακτηρισμούς που δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την κουλτούρα του προοδευτικού κόσμου και οι οποίοι προέρχονται εμφανώς από ανθρώπους που δεν ακούν τον σταθμό. Ενδεικτικά, αναφέρουμε ότι γράφτηκε πως μεροληπτεί συνάδελφος που εργάζεται στο τηλεφωνικό κέντρο του σταθμού.
Πιθανότατα για κάποιους δεν αποτελεί πρόβλημα, προκειμένου να οξύνουν το κλίμα, να παίζουν με τις δουλειές ανθρώπων.
Από την πλευρά μας υπενθυμίζουμε τα εξής:
Οι εργαζόμενοι/ες, δημοσιογράφοι και διοικητικοί υπάλληλοι, στο Κόκκινο ασκούμε τη δουλειά μας με απόλυτο επαγγελματισμό και με συναίσθηση των ιδιαιτεροτήτων του σταθμού. Ήμασταν εδώ παλιά, καλύπτοντας σημαντικές στιγμές, μεγάλες νίκες και ήττες του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τεράστια γεγονότα από τη σκοπιά μιας πραγματικής ενημέρωσης χωρίς fake news και διαστρεβλώσεις, συχνά υπό αντίξοες συνθήκες και καταβάλλοντας προσπάθειες πέραν των συμβατικών επαγγελματικών μας υποχρεώσεων.
Είμαστε εδώ σήμερα και θα είμαστε και αύριο.
Οι προσωπικές απόψεις του καθενός και της καθεμίας από εμάς δεν μπορούν να αποτελούν αντικείμενο προγραφών και απειλών. Όπως κάναμε πάντα, θα υπερασπιστούμε τη δουλειά μας και κάθε συνάδελφο και συναδέλφισσα που την κάνει, με τη συλλογική μας δύναμη.
Καλούμε κάθε έναν και κάθε μία που μετέρχεται τέτοιες μεθόδους να μην στρέφει την τοξικότητά του εναντίον εργαζομένων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης