Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σοβαρές καταγγελίες του Δούκα κατά του Κώστα Μπακογιάννη: Οι δημόσιες υπηρεσίες μετατράπηκαν σε εκλογικό κέντρο

Σοβαρές καταγγελίες του Δούκα κατά του Κώστα Μπακογιάννη: Οι δημόσιες υπηρεσίες μετατράπηκαν σε εκλογικό κέντρο
Ο κ. Δούκας καταγγέλλει πως οι δημοτικές υπηρεσίες της Αθήνας «υποχρεώνονται να εμπλακούν στην προεκλογική εκστρατεία του κ. Μπακογιάννη»
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας προέβη σε σοβαρές καταγγελίες για τα προεκλογικά πεπραγμένα της δημοτικής αρχής Μπακογιάννη, επισημαίνοντας πως έχουν μετατρέψει τις υπηρεσίες σε εκλογικό κέντρο.
«Κατά τις επισκέψεις μας, διαπιστώσαμε ότι αντιδήμαρχοι έχουν μετατρέψει τις δημοτικές υπηρεσίες σε εκλογικό κέντρο, χρησιμοποιώντας το ανθρώπινο δυναμικό τους, για να διακινεί εκλογικό υλικό και να σταυρώνει ψηφοδέλτια» υπογραμμίζει ο Χάρης Δούκας ενώ προσθέτει ότι «η έκταση αυτής της πρακτικής είναι τέτοια που δεν μου αφήνει κανένα περιθώριο, παρά να προβώ σε δημόσια καταγγελία. Την ώρα που οι υπηρεσίες του Δήμου έπρεπε να δίνουν τη μάχη του καθήκοντος και της καθημερινότητας για τους πολίτες της Αθήνας, υποχρεώνονται να εμπλακούν στην προεκλογική εκστρατεία του κ. Μπακογιάννη».
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, που στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, καλεί τον Κώστα Μπακογιάννη «να σταματήσει αμέσως αυτή την παράνομη και αθέμιτη πρακτική και να επιδείξει πολιτικό πολιτισμό, σεβασμό προς τους Αθηναίους πολίτες και τους εργαζόμενους του Δήμου”.
Είναι – συμππληρώνει ο κ. Δούκας «θέμα ήθους, αρχών και Δημοκρατίας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης