Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αχτσιόγλου: Είμαι αισιόδοξη, μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι - Aπό Δευτέρα μπορούμε να προχωρήσουμε όλοι μαζί

Αχτσιόγλου: Είμαι αισιόδοξη, μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι - Aπό Δευτέρα μπορούμε να προχωρήσουμε όλοι μαζί
«Σημασία έχει να είναι δυνατή η παράταξη και την άλλη ημέρα να είμαστε αποτελεσματικοί», είπε η 'Εφη Αχτσιόγλου
Σχετικά Άρθρα
Το τελευταίο 24ωρο πριν από την κρίσιμη εκλογική αναμέτρησή της με τον Στέφανο Κασσελάκη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η Έφη Αχτσιόγλου επέλεξε να το περάσει κάνοντας έναν περίπατο με τον 2χρονο γιό της.
«Είμαι αισιόδοξη, μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι», δήλωσε η υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Έφη Αχτσιόγλου τους δημοσιογράφους, λέγοντας πως «σήμερα έχει ξεκούραση, έχει χαλάρωση, έχει βόλτα με το παιδί, τις υποχρεώσεις της μάνας, τις κανονικές, τις ωραίες».
Όπως η ίδια ανέφερε, «σημασία έχει να είναι δυνατή η παράταξη και την άλλη ημέρα να είμαστε αποτελεσματικοί».
«Υπήρξε μια ένταση,  αλλά νομίζω ότι από Δευτέρα μπορούμε να προχωρήσουμε όλοι μαζί. Τώρα, από τη δικιά μου πλευρά, νομίζω ότι έχω δείξει πια όλα αυτά τα χρόνια μια διάθεση ενότητας και ένα πολιτικό περιεχόμενο αλλά στο τέλος της ημέρας, οι πολίτες θα αποφασίσουν», πρόσθεσε και εξήγησε πως «ήταν μια δύσκολη περίοδος μετά την ήττα του Ιουνίου και τον κλονισμό από την παραίτηση Τσίπρα».
Σε περίπτωση που εκλεγεί σημείωσε ότι «από την πλευρά μου, μπορώ και θα αξιοποιήσω όλα τα στελέχη του κόμματος την επόμενη ημέρα, ανάλογα με τις ικανότητες και τις δεξιότητές τους, έχω δείξει ότι είμαι στρατιώτης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης