Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βόμβες Βαρουφάκη: Ο Κασσελάκης θα ήταν ο ιδανικός ηγέτης της ΝΔ – Είναι η άνοδος της ασημαντότητας

Βόμβες Βαρουφάκη: Ο Κασσελάκης θα ήταν ο ιδανικός ηγέτης της ΝΔ – Είναι η άνοδος της ασημαντότητας
Eίναι το τελευταίο στάδιο της μετάλλαξης του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα απολιτίκ κόμμα, υπογραμμίζει ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25
Σχετικά Άρθρα
Αιχμηρά σχόλια του επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη.
 «Ο Στέφανος Κασσελάκης θα ήταν ιδανικός ηγέτης της ΝΔ», τόνισε ο κ. Βαρουφάκης μιλώντας στο Mega.
«Αυτό που με απασχολεί είναι οι χιλιάδες άνθρωποι που, αντίθετα με εμάς στο ΜέΡΑ25 που πάψαμε να πιστεύουμε στον ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζουν να πιστεύουν», δήλωσε ο πρώην υπουργός για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Συμπλήρωσε ότι «δεν τους αξίζει αυτό που βλέπουν τώρα, που είναι το τελευταίο στάδιο της μετάλλαξης του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα απολιτίκ κόμμα, από μια διαδικασία αποπολιτικοποίησης του που ξεκινά εδώ και χρόνια από την προηγούμενη ηγεσία του».

Ο Τσίπρας ξεκίνησε τη διαδικασία

Για τον Στέφανο Κασσελάκη, σημείωσε πως «ήταν μια φυσιολογική εξέλιξη, αυτό που έχει ξεκινήσει πάρα πολλά χρόνια τώρα υπό την ηγεσία του κ. Τσίπρα, αυτή η κυβερνησιμότητα ότι θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να μείνουμε και να πάρουμε την εξουσία.
Απλά έρχεται τώρα ο κ. Κασσελάκης με αποτέλεσμα απλά να βάλει την ταφόπλακα σε μια διαδικασία που ξεκίνησε ο κ. Τσίπρας εδώ και πολλά χρόνια».

Ιδανικός ηγέτης της ΝΔ

Για την άλλη υποψήφια πρόεδρο, είπε ότι «από τη μία μεριά υπάρχει αυτή η άνοδος της ασημαντότητας, από την άλλη μεριά υπάρχει η κ. Αχτσιόγλου, η οποία θερμώς μιλάει για τη σημασία της πολιτικής αλλά θα τη ρωτήσω «τόσα χρόνια κα Αχτσιόγλου γιατί δαιμονοποιούσατε τις ριζοσπαστικές πολιτικές που τώρα ελπίζετε να επαναφέρετε;».
«Ο κ. Κασσελάκης απλά έρχεται και το απογειώνει αυτό το αφήγημα της κυβερνησιμότητας, ότι εκείνος είναι αυτός που μπορεί να κερδίσει τον κ. Μητσοτάκη, αλλά, θα μου επιτρέψετε να πω, ότι ο κ. Κασσελάκης θα ήταν ιδανικός ηγέτης της ΝΔ.
Ο ίδιος είπε ότι έχει μεγάλη εκτίμηση για τον κ. Μητσοτάκη και πολιτικά και προσωπικά», υπογράμμισε ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης