Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζουμάκας για Κασσελάκη: Μεταβατικός αρχηγός – Θα δούμε αν αποτελεί μία ακόμη φάρσα στην πολιτική ιστορία και αν μπορεί να ηγηθεί

Τζουμάκας για Κασσελάκη: Μεταβατικός αρχηγός – Θα δούμε αν αποτελεί μία ακόμη φάρσα στην πολιτική ιστορία και αν μπορεί να ηγηθεί
"Ο Κασσελάκης, έπαιζε στα χρηματιστήρια, έτσι θα μπει στην πολιτική, ως τζογαδόρος; Όλη η χώρα γελάει με αυτήν την κατάσταση", είπε ο Στ. Τζουμάκας
«Θα δούμε αν η εκλογή Κασσελάκη αποτελεί μία ακόμη φάρσα στην πολιτική Ιστορία» και «αν μπορεί να ηγηθεί», ανέφερε ο Στέφανος Τζουμάκας για το νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ξεκαθαρίζοντας πως «για μένα είναι μεταβατικός αυτός ο αρχηγός».
«Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη σε όλη την κατάσταση. Θετικό το ότι τον επέλεξε τόσος κόσμος, αλλά ο κόσμος δεν ψηφίζει πάντα με αρχές. Πολλές φορές ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται», τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Τζουμάκας και πρόσθεσε «ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο νικητής, θα δούμε όμως αν μπορεί να ηγηθεί. Το ζήτημα του ηγεμόνα είναι να γίνει αποδεκτός. Επειδή τον ψήφισαν 50.000 ανθρωποι σημαίνει κάτι;».
«Μετά την αποχώρηση του Τσίπρα δημιουργήθηκε μία κρίση ηγεσίας στον χώρο και μία κρίση πολιτικής, αυτό το εκμεταλλεύτηκαν πάρα πολλοί. Ο Κασσελάκης, δεν ήρθε μόνος του, τον έφεραν, ήρθε από την Αμερική. Ο Κασσελάκης, έπαιζε στα χρηματιστήρια, έτσι θα μπει στην πολιτική, ως τζογαδόρος; Όλη η χώρα γελάει με αυτήν την κατάσταση», είπε ο κ. Τζουμάκας.
Εξήγησε πως «η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ηττήθηκε επειδή άσκησε πολιτικές ήττας και ορισμένοι έχουν την αυταπάτη ότι θα δικαιώσουν τις πολιτικές ήττες, αυτό επιχειρείται τώρα από ορισμένους, με αποτέλεσμα να έχουμε αυτές τις φάρσες».
Για το εάν θα παραμείνει ο ίδιος στον ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε ότι ««το αν θα μείνω στο κόμμα θα κριθεί από την πορεία της πολιτικής που θα έχει ο χώρος αυτός. Με αυτήν την πολιτική δεν νομίζω να μπορεί να μείνει ενωμένος ο ΣΥΡΙΖΑ, έχουμε κρίση ηγεσίας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης