Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βελόπουλος για Κασσελάκη: Είναι ηθικό, που η μητέρα του συζύγου του, πήγε να πάρει μια δουλειά 1,2 δισ. από το Δημόσιο;

Βελόπουλος για Κασσελάκη: Είναι ηθικό, που η μητέρα του συζύγου του, πήγε να πάρει μια δουλειά 1,2 δισ. από το Δημόσιο;
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης καταγγέλλει πως η μητέρα του συζύγου του κ. Κασσελάκη εκβιάζει την κυβέρνηση ότι θα πάρει την εταιρεία από την Κόρινθο και θα φύγει από την Ελλάδα
Σχετικά Άρθρα
Επίθεση στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη, για «πράγματα που δεν ευσταθούν στο βιογραφικό του» και για σχέση με δημόσια προμήθεια της μητέρας τού συντρόφου του, εξαπέλυσε σε παρέμβασή του, από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης
Εάν η δική μου πεθερά μου είχε σχέση με δημόσια προμήθεια θα ήμουν δακτυλοδεικτούμενος είπε ο κ. Βελόπουλος. Ρώτησε εάν είναι ηθικό, που η μητέρα του συζύγου του, πήγε να πάρει μια δουλειά 1,2 δισ. από το Δημόσιο, δηλαδή τους μετρητές της ΔΕΔΔΗΕ. Επίσης, ο κ. Βελόπουλος υποστήριξε μάλιστα ότι η μητέρα τού συζύγου του κ. Κασσελάκη, προσέφυγε στο ΣτΕ, έχασε την υπόθεση και τώρα εκβιάζει την κυβέρνηση ότι θα πάρει την εταιρεία από την Κόρινθο και θα φύγει από την Ελλάδα.
Στην παρέμβασή του, ο κ. Βελόπουλος αναφέρθηκε επίσης στην ακρίβεια και μίλησε για ατολμία της κυβέρνησης να πατάξει την «αισχροκέρδεια», ενώ επεσήμανε ότι «με επιδοματάκια και σοβιετικού τύπου "pass" δεν λύνεται το πρόβλημα». Επέκρινε επίσης την κυβέρνηση ότι παίρνει 6,5 δισ. ευρώ παραπάνω, από επιπλέον φόρους, λόγω της ακρίβειας, και δίνει 2 δισ. πίσω με τα λεγόμενα «pass»
Σχολιάζοντας την ομιλία Βελόπουλου, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρ. Γιαννούλης, μνημόνευσε απάντηση του «Γέρου της Δημοκρατίας» Γιώργου Παπανδρέου, μετά από ένα «ανερμάτιστο παραλήρημα» βουλευτή: «Ποιος το είπε; Αυτός; Δεν έχει καμία απολύτως σημασία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης