Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βελόπουλος (Ελληνική Λύση) για μεταναστευτικό: Push back παντού και θωρακισμένα σύνορα για να μη γίνουμε Σουηδία

Βελόπουλος (Ελληνική Λύση) για μεταναστευτικό: Push back παντού και θωρακισμένα σύνορα για να μη γίνουμε Σουηδία
Μόνο με Ελληνική Λύση θα τελειώσει η αθρόα είσοδος λαθρομεταναστών» υπογραμμίζει ο Κ. Βελόπουλος
Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπoυλος σχολίασε την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Μάλτα και τις διαβουλεύσεις που είχε ο Πρωθυπουργός με τους ευρωπαίους εταίρους για το μεταναστευτικό.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Βελόπουλος καταγγέλλει τον πρωθυπουργό ως «οπαδό του μπολιάσματος της Ελλάδος, με κάθε λογής εισερχόμενο από τα σύνορά μας παράνομα» ενώ τονίζει πως «εκλιπαρεί» τους ευρωπαίους για το μεταναστευτικό.
Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης διερωτάται «όταν είσαι ελκυστικός τόπος προορισμού, με δηλώσεις του ιδίου του πρωθυπουργού, πώς θα αποτρέψεις της είσοδο;».
Ενώ προτείνει την ενδεδειγμένη για αυτόν και το κόμμα του λύση, που είναι «push back παντού» και «θωρακισμένα σύνορα» προκειμένου, όπως λέει, «να μη γίνει η Ελλάδα Σουηδία».
Ο Κυριάκος Βελόπουλος καταλήγει υπογραμμίζοντας ότι «μόνο με Ελληνική Λύση θα τελειώσει η αθρόα είσοδος λαθρομεταναστών»

Ολόκληρη η δήλωση του Κ. Βελόπουλου

«Ο πρωθυπουργός, οπαδός του μπολιάσματος της Ελλάδος, με κάθε λογής εισερχόμενο από τα σύνορά μας παράνομα, έρχεται σήμερα να επισκεφθεί τη Μάλτα, για να μιλήσει και πάλι, εκλιπαρώντας τους Ευρωπαίους, για το μεταναστευτικό.
Όταν είσαι ελκυστικός τόπος προορισμού, με δηλώσεις του ιδίου του πρωθυπουργού, πώς θα αποτρέψεις της είσοδο;
Πρέπει λοιπόν να πούμε στον Έλληνα πρωθυπουργό, ότι πρέπει να λάβει τα μέτρα της Ελληνικής Λύσης: Push back παντού, θωρακισμένα σύνορα, για να μην γίνει η Ελλάδα Σουηδία, όπου κατέβηκε ο στρατός για να επιβάλει την τάξη.
Μόνο με Ελληνική Λύση θα τελειώσει η αθρόα είσοδος λαθρομεταναστών.»



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης