Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση: Χέρι – χέρι με τους παρακρατικούς νεοναζί ο ΣΥΡΙΖΑ

Ελληνική Λύση: Χέρι – χέρι με τους παρακρατικούς νεοναζί ο ΣΥΡΙΖΑ
Συνέχεια στην κόντρα Ελληνικής Λύσης - ΣΥΡΙΖΑ για την ψήφιση της νέας σύνθεσης της ΑΔΑΕ
«Ο λαλίστατος ΣΥΡΙΖΑ αφού έπαθε "αφωνία" με την καταγγελία τής Ελληνικής Λύσης για τη "δουλειά" του 1,2 δισεκατομμυρίων ευρώ όπου φέρεται να εμπλέκεται συγγενικό πρόσωπο του νέου προέδρου και αφού ξεκίνησε να ομιλεί για πρόστιμο 2 εκατ. ευρώ που δήθεν χαρίστηκε στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης (τα οποία ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης πληρώνει κανονικά) "κατέπεσε" στο ποσό των 150.000 ευρώ! Όλα αυτά χέρι - χέρι με τους παρακρατικούς νεοναζί [ενν. τους Σπαρτιάτες], που επαναλαμβάνουν τις ίδιες συκοφαντίες», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.
Σύμφωνα με το κόμμα, «προκαλεί πάντως τεράστιο ενδιαφέρον πώς ο ΣΥΡΙΖΑ και οι παρακρατικοί νεοναζί ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν περισσότερα για τα φορολογικά του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, από τον ίδιο τον Κυριάκο Βελόπουλο! Αυτό το "προνόμιο" ανήκει μόνο στις μυστικές υπηρεσίες, στις φορολογικές αρχές και στο παρακράτος που χρησιμοποιείται για να εκβιάζει πολιτικούς. Ο Κυριάκος Βελόπουλος όμως δεν εκβιάζεται, γι' αυτό και στους συνεχείς φορολογικούς ελέγχους επί σειρά ετών, είναι πάντα συνεπής και ξεκάθαρος».
Παράλληλα, η Ελληνική Λύση καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ «να εξηγήσει από πού αντλεί τις περιβόητες "πληροφορίες" που ισχυρίζεται ότι κατέχει: Από τις μυστικές υπηρεσίες, τις ανώτατες φορολογικές αρχές ή το παρακράτος; Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης δεν χρωστάει ούτε ευρώ, δεν φοροδιαφεύγει, δεν είναι αστράτευτος, δεν έχει (άντρα) σύζυγο και πεθερά που κάνει business εκατοντάδων εκατομμυρίων με το ευρύτερο Δημόσιο», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης