Τελευταία Νέα
Πολιτική

Έκκληση Φίλη για συσπείρωση ενόψει αυτοδιοικητικών εκλογών: Ό,τι είπα, το είπα με πόνο - Η συνάντηση με Κασσελάκη

Έκκληση Φίλη για συσπείρωση ενόψει αυτοδιοικητικών εκλογών: Ό,τι είπα, το είπα με πόνο - Η συνάντηση με Κασσελάκη
Ο κ. Φίλης υπογράμμισε ότι η ενότητα θα πρέπει να προκύψει από όλες τις πλευρές
Σχετικά Άρθρα
Στις θέσεις του όσον αφορά τον Στέφανο Κασσελάκη εμμένει ο Νίκος Φίλης, όπως προέκυψε από τις δηλώσεις του μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
«Ό,τι έχω πει, δεν το έχω πει εν θερμώ, αλλά με πόνο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Φίλης αν και απηύθυνε έκκληση για συσπείρωση ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, την προσεχή Κυριακή (8/10/2023). Ωστόσο, ο ίδιος έσπευσε να... διευκρινίσει ότι η ενότητα θα πρέπει να προκύψει από τις συμπεριφορές όλων πλευρών.
«Ό,τι έχω πει, δεν τα είπα εν θερμω τα είπα με πόνο και τα συμμερίζεται ένα μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων μας. Τους οποίους καλώ να παραμείνουν συσπειρωμένοι σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ και να δώσουν τη μάχη στις δημοτικές εκλογές και τη μάχη της ανασυγκρότησης του κόμματός μας. Διότι, όταν χάνουμε στον χώρο της Αριστεράς αυτό δεν ισοφαρίζεται από άλλους πολιτικούς χώρους. Η πρόθεσή μας είναι να μείνουμε ενωμένοι αλλά θα προκύψει αυτή η πρόθεση ως δυνατότητα και ως αποτέλεσμα από τις συμπεριφορές όλων των πλευρών» επεσήμανε ο κ. Φίλης και τόνισε ότι «θα έχουμε και άλλες συναντήσεις όχι τετ α τετ αλλά στα όργανα του κόμματος».
Ερωτηθείς αν θα γίνει το συνέδριο τον Νοέμβριο είπε «αυτή είναι η απόφαση του κόμματος. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει αναβολή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης