Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δημητροκάλλης (Σπαρτιάτες) κατά ΝΔ για ΟΑΚΑ και σύμπραξη με Βελόπουλο για ΕΣΡ και ΑΔΑΕ

Δημητροκάλλης (Σπαρτιάτες) κατά ΝΔ για ΟΑΚΑ και σύμπραξη με Βελόπουλο για ΕΣΡ και ΑΔΑΕ
Ο κ. Γιάννης Δημητροκάλλης σημείωσε πως η σημερινή κυβέρνηση χαρακτηρίζεται από έλλειψη οργάνωσης και αδυναμίας διοίκησης
Ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» και βουλευτής Α’ Ανατολικής Αττικής κ. Γιάννης Δημητροκάλλης από την ολομέλεια της βουλής για το νομοσχέδιο ΟΤΑ σχολίασε την τρέχουσα επικαιρότητα, το φιάσκο με το ΟΑΚΑ και την σύμπραξη Νέας Δημοκρατίας-Ελληνικής Λύσης για τα νέα μέλη των ανεξάρτητων αρχών ΕΣΡ και ΑΔΑΕ
Ο κ. Δημητροκάλλης σημείωσε πως η σημερινή κυβέρνηση χαρακτηρίζεται από έλλειψη οργάνωσης και αδυναμίας διοίκησης της χώρας ενώ με το προσχέδιο του προϋπολογισμού μοιράζει ψίχουλα και επιδόματα στους πολίτες που πένονται από την ακρίβεια.
Υπενθύμισε στον Πρωθυπουργό τις κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας για το χρονικό διάστημα που είναι ασυντήρητο το στέγαστρο Καλατράβα, «Κυβέρνηση Καραμανλή 2004-2009, Συγκυβέρνηση Σαμαρά 2012-2015, Κυβέρνηση Μητσοτάκη 2019-2023 μέχρι σήμερα.
Όλα αυτά τα χρόνια, δεν κάνετε τίποτα» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Κλείνοντας δεν παρέλειψε να σχολιάσει την σύμπραξη Νέας Δημοκρατίας-Ελληνικής Λύσης για τα νέα μέλη του ΕΣΡ και της ΑΔΑΕ: «Ξηλώσατε το ΕΣΡ και την ΑΔΑΕ με συνεπίκουρο το δεκανίκι σας την Ελληνική Λύση, μια μέρα πριν τη συνεδρίαση της ΑΔΑΕ για το κρίσιμο θέμα των υποκλοπών, ενώ η θητεία τους είχε λήξει εδώ και μήνες, όπως ομολογήσατε.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης