Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σταϊκούρας: Πάνω από 100 συμβασιούχους οδηγούς θα προσλάβει ο ΟΑΣΘ - Στη Θεσσαλονίκη 120 ηλεκτρικά λεωφορεία τους επόμενους μήνες

Σταϊκούρας: Πάνω από 100 συμβασιούχους οδηγούς θα προσλάβει ο ΟΑΣΘ - Στη Θεσσαλονίκη 120 ηλεκτρικά λεωφορεία τους επόμενους μήνες
Το απόγευμα η συνάντηση του Χρ. Σταϊκούρα με τη διοίκηση του ΟΑΣΘ
«Αρκετά πάνω από 100 συμβασιούχους οδηγούς» θα προσλάβει άμεσα ο ΟΑΣΘ, καθώς «φαίνεται ότι υπάρχει διαθέσιμος στόλος, αλλά λείπουν οι οδηγοί», ανέφερε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρ. Σταϊκούρας.
Ο κ. Σταϊκούρας έκανε δηλώσεις από το Αμαξοστάσιο Πυλαίας του Μετρό Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο ξενάγησης που έγινε στον χώρο, ενώ στις 17:00 θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση του ΟΑΣΘ.
Για τον ΟΑΣΘ, που παραμένει σε ειδική εκκαθάριση, ο κ. Σταϊκούρας επανέλαβε ότι μέχρι τέλος του έτους θα έχουν ληφθεί οι αποφάσεις για το μέλλον των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης, αφού πρώτα ληφθούν υπόψη και οι απόψεις των εκπροσώπων των φορέων της πόλης.
«Αναζητούμε τη βέλτιστη και εφικτή λύση για το μέλλον των αστικών λεωφορείων στην πόλη της Θεσσαλονίκης», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σταϊκούρας.
Στο μεταξύ, όπως αναφέρθηκε, μέσα στους επόμενους μήνες αναμένονται στη Θεσσαλονίκη 120 ηλεκτρικά λεωφορεία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης