Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μάντζος (ΠΑΣΟΚ): «Μόνο ο Χάρης Δούκας μπορεί να νικήσει τον κ. Μπακογιάννη»

Μάντζος (ΠΑΣΟΚ): «Μόνο ο Χάρης Δούκας μπορεί να νικήσει τον κ. Μπακογιάννη»
Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από το προεκλογικό βίντεο που απεικονίζει τον κ. Βουλγαράκη να οδηγεί μηχανή χωρίς κράνος
Σχετικά Άρθρα
Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 με τους δημοσιογράφους Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου ήταν σήμερα ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μάντζος.
Παρόντος του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Αθηναίων με το συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη, Γιώργου Βουλγαράκη, στο στούντιο, η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από το προεκλογικό βίντεο που απεικονίζει τον κ. Βουλγαράκη να οδηγεί μηχανή χωρίς κράνος.



«Έχει γίνει πολύ της μόδας το μάρκετινγκ στην πολιτική και βλέπετε πού καταλήγουμε όταν γίνεται κατάχρηση», εκτίμησε ο κ. Μάντζος και εξήγησε: «Το να κάνεις χιούμορ και να τρολάρεις, με αφορμή τις δημοτικές εκλογές, πάνω σε ένα κοινωνικό φαινόμενο, δεν είναι αποδεκτό. Αυτήν τη στιγμή είμαστε κορυφαίοι στην ΕΕ στην αναλογία των μοτοσικλετιστών στα θανατηφόρα ατυχήματα. Το 32,2% των δυστυχημάτων σύμφωνα με τη Eurostat αφορά σε δίκυκλα. Αυτό που κάνετε δεν είναι ούτε νόμιμο ούτε ηθικό».
Στο πλαίσιο αυτό, τόνισε πως «οι ευρωπαϊκές χώρες μιλούν για τη βιώσιμη κινητικότητα και για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Εμείς στηρίζουμε μία υποψηφιότητα στο Δήμο Αθηναίων, του Χάρη Δούκα, που ακριβώς αυτές τις πολιτικές πρωτοβουλίες και προτεραιότητες θέτει στον δημόσιο διάλογο. Και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο η αυτοδιοικητική ψήφος στην Αθήνα την Κυριακή έχει ιδιαίτερη αξία. Με κάτι τέτοια φαίνεται και η διαφορά».
Χαρακτήρισε την υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα ως τη μοναδική που μπορεί να κερδίσει τον Κώστα Μπακογιάννη, εκτιμώντας πως «οποιαδήποτε άλλη υποψηφιότητα δεν μπορεί να έχει τη δυναμική ούτε την πρωτοβουλία να το κάνει».
Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής υπογράμμισε, τέλος, τη σημασία των αυτοδιοικητικών εκλογών, τονίζοντας πως «καταδεικνύεται η σημασία να συζητήσουμε επιτέλους για την ασφάλεια στις ζωές μας. Γιατί ασφάλεια είναι η ασφάλεια στους δρόμους, στην εργασία, στην υγεία, στις υποδομές. Αυτό που συνέβη στο Ολυμπιακό Στάδιο δεν είναι άνευ ευθυνών και άνευ υπευθύνων. Πρέπει να συζητήσουμε και για τα ολυμπιακά έργα και το πώς τα διαχειρίστηκε η κυβέρνηση Καραμανλή. Χαρακτήρισαν όλη την ολυμπιακή προετοιμασία ένα σκάνδαλο και στη συνέχεια έδωσαν τα έργα στους ιδιώτες. Γι’ αυτό δεν έχουμε ως σήμερα συντήρηση»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης