Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η ΕΣΗΕΑ καταδικάζει τους χαρακτηρισμούς του Παύλου Πολάκη κατά του Γιάννη Πρετεντέρη

Η ΕΣΗΕΑ καταδικάζει τους χαρακτηρισμούς του Παύλου Πολάκη κατά του Γιάννη Πρετεντέρη
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως διαμαρτύρεται έντονα για τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ
Η Ένωση των Συντακτών Αθηνών καταδίκασε, μέσω ανακοίνωσής, της ανάρτηση του Παύλου Πολάκη με την οποία ο βουλευτής καταφερόταν κατά του Γιάννη Πρετεντέρη.
Ειδικότερα, η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ αναφέρει:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως διαμαρτύρεται έντονα για τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία κ. Παύλος Πολάκης κατά του συναδέλφου Γιάννη Πρετεντέρη.
Οι δημοσιογράφοι ασκούν το επάγγελμά τους σύμφωνα με τους κανόνες δεοντολογίας και εάν δεν τους τηρούν μπορεί οποιοσδήποτε να το καταγγείλει με συγκεκριμένη αιτιολόγηση. Οι προσβολές δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα.»

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Υπενθυμίζεται ότι προ ολίγων ημερών, ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης είχε εξαπολύσει πυρά κατά του Γιάννη Πρετεντέρη, με αφορμή άρθρο του τελευταίου στα «ΝΕΑ».
Μάλιστα, ο κ. Πολάκης είχε καταφύγει κατά δημοσιογράφων με οξείς χαρακτηρισμούς όπως «το σύστημα της διαπλοκής» ,τα «φίλια ΜΜΕ» και «τους πετσοταισμενους δημοσιογράφους».
Ενώ υπερθεμάτισε για την περίπτωση του Γ. Πρετεντέρη τονίζοντας καυστικά πως:
« Γιαννη Πρετεντέρη με αυτό το δημοσίευμα αποδεικνύεις άλλη μια φορά πως είσαι αυτο που έλεγε ο αείμνηστος Βασίλης Ραφαηλίδης, δηλαδη»:
ΕΝΑΣ ΚΟΥΒΑΣ ΜΕ ΣΚ@Τ@!!!
Ορθώς ανησυχείς και θα φανεί σύντομα γιατί….»



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης