Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επανεμφάνιση Αλέξη Τσίπρα: Συναντήθηκε με τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων Κ. Ζαχαριάδη δίνοντάς του «ολόθερμη στήριξη»

Επανεμφάνιση Αλέξη Τσίπρα: Συναντήθηκε με τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων Κ. Ζαχαριάδη δίνοντάς του «ολόθερμη στήριξη»
Επανεμφάνιση για τον πρώην πρωθυπουργό, που συνομίλησε με τον Κώστα Ζαχαριάδη για την εκλογική μάχη στο Δήμο Αθηναίων
Συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων -με τη στήριξη της Κουμουνδούρου- Κώστας Ζαχαριάδης σήμερα στη Βουλή.
Παρών στην σχετική συνάντηση ήταν και ο επικεφαλής της καμπάνιας του κ. Ζαχαριάδη, Γρηγόρης Θεοδωράκης.
Κατά την επικοινωνία των δύο ανδρών, ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε την ολόθερμη στήριξή του στον Κώστα Ζαχαριάδη, ενώ σημείωσε ότι είναι επιτακτική η ανάγκη ο Δήμος Αθηναίων να αλλάξει διοίκηση.
Παράλληλα, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εστίασε στα μείζονα προβλήματα της πόλης όπως η έλλειψη ελεύθερων χώρων, χώρων πρασίνου και αναψυχής, η καθαριότητα, η υποβάθμιση των γειτονιών, η απουσία σύγχρονων υποδομών κ.α.
Ο Αλέξης Τσίπρας θυμήθηκε με νοσταλγία τα χρόνια που ήταν ο ίδιος επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Ανοιχτής Πόλης και δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει τη σημασία των δήμων για την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των πολιτών.
Από τη μεριά του, ο Κώστας Ζαχαριάδης ευχαρίστησε τον Α. Τσίπρα για την αρωγή του, επισημαίνοντας πως είναι αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα, στηριζόμενος στην ποιότητα του ψηφοδελτίου αλλά και στη συσσωρευμένη γνώση και εμπειρία της Ανοιχτής Πόλης, απόρροια της εικοσαετούς πορείας της στα δημοτικά δρώμενα της Αθήνας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης