Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουτσούμπας (ΚΚΕ): Έστειλε «μήνυμα νίκης» από την Πάτρα - Αισιοδοξία για μία νέα θητεία του Κώστα Πελετίδη στον Δήμο

Κουτσούμπας (ΚΚΕ): Έστειλε «μήνυμα νίκης» από την Πάτρα - Αισιοδοξία για μία νέα θητεία του Κώστα Πελετίδη στον Δήμο
O ΓΓ του ΚΚΕ συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη και τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Σωτήρη Παρίση
Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας πραγματοποιεί σήμερα επίσκεψη στην Πάτρα, όπου νωρίτερα στο Κεντρικό Εκλογικό Περίπτερο της “Λαϊκής Συσπείρωσης” συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Πατρέων και εκ νέου υποψήφιο Κώστα Πελετίδη και τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Σωτήρη Παρίση.
Κατά την παρουσία του εκεί, ο Δημήτρης Κουτσούμπας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Σήμερα εδώ από την Πάτρα, όπου η αγωνιστική δημοτική αρχή με επικεφαλής τον Κώστα Πελετίδη έχει γίνει σημείο αναφοράς σε όλη την Ελλάδα ακριβώς γιατί βάζει μπροστά τις ανάγκες των πολλών, του λαού και όχι τα κέρδη των λίγων θέλουμε να απευθύνουμε μήνυμα νίκης και αισιοδοξίας. Την Κυριακή ψηφίζουμε τη “Λαϊκή Συσπείρωση”, με το “γαρύφαλλο”, παντού σε όλη τη χώρα, σε όλους τους Δήμους και τις Περιφέρειες. Για να εκλέξουμε πολύ περισσότερους “Πελετίδηδες” σε όλη την Ελλάδα!”



Στη συνέχεια ακολούθησε η εξής δήλωση του Κώστα Πελετίδη:
«Εννέα χρόνια τώρα, δίνουμε με τον πατραϊκό λαό έναν όμορφο αγώνα για την προκοπή του λαού μας, για να έχουν τα παιδιά μας αυτά που δικαιούνται και σε αυτόν τον ωραίο αγώνα είχαμε συμπαραστάτη πάντοτε το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας και τον Γραμματέα μας, τον Δημήτρη τον Κουτσούμπα και τον ευχαριστούμε για όλη αυτή την συμπαράσταση, γιατί όταν έχουμε πολλές δυνάμεις και ισχυρή βοήθεια έχουμε και νίκες. Και είμαστε σίγουροι ότι αύριο θα συνεχίσουμε μαζί στον ίδιο δρόμο, μαζί με τον πατραϊκό λαό, για να έχουμε αυτά που πρέπει. Ο αγώνας μας φέρνει αποτελέσματα, δημιουργεί προϋποθέσεις για να έχουμε ένα καλύτερο αύριο και μέλλον για τα παιδιά μας».
Το βράδυ στις 19.30, θα παρευρεθεί στη μεγάλη πολιτική συγκέντρωση στην Πάτρα (Πλ. Τριών Συμμάχων), όπου θα μιλήσουν ο Κώστας Πελετίδης και ο Σωτήρης Παρίσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης