Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαρινάκης: Η αντιπολίτευση έχει άρνηση της πραγματικότητας - Εντός 4ετίας ο νόμος για το γάμο ομόφυλων ζευγαριών

Μαρινάκης: Η αντιπολίτευση έχει άρνηση της πραγματικότητας - Εντός 4ετίας ο νόμος για το γάμο ομόφυλων ζευγαριών
«Ο πρωθυπουργός δεν έμεινε στα κυβερνητικά καθήκοντα επισκέφθηκε δήμους και είχε επαφή με τον κόσμο» , ανέφερε ο Π. Μαρινάκης
Σχετικά Άρθρα
Στα υπέρ για τη ΝΔ μέτρησε η επιλογή των προσώπων ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Π. Μαρινάκης, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών της Κυριακής 8/10, ενώ οι προσδοκίες για το β΄ γύρο στις 15/10 είναι να εκλεγούν και οι υπόλοιποι υποψήφιοι που στηρίζει το κυβερνών κόμμα.
Ο κ. Μαρινάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ ερμήνευσε τα αποτελέσματα ως «εμπιστοσύνη απέναντι στην κυβέρνηση που δοκιμάζεται καθημερινά», σημειώνοντας επίσης ότι θετικά μέτρησε και το γεγονός ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός δεν θυμήθηκε τους δήμους μόνο προεκλογικά.
«Ο πρωθυπουργός δεν έμεινε στα κυβερνητικά καθήκοντα επισκέφθηκε δήμους και είχε επαφή με τον κόσμο» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως «η σύγκριση με την αντιπολίτευση είναι ότι έχει άρνηση της πραγματικότητας».
Εξηγώντας τα περί επιλογής των προσώπων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ως παράδειγμα την υποψηφιότητα του Ν. Χαρδαλιά στην Περιφέρεια Αττικής ο οποίος ανέβασε το ποσοστό της ΝΔ από 43% που ήταν στις εθνικές στο 46% στις αυτοδιοικητικές.
Σχετικά με την επίθεση του δήμαρχου Βόλου, Αχ. Μπέου, υπογράμμισε ότι τα λεγόμενά του «θα ελεγχθούν για από τη δικαιοσύνη» και είναι «καταδικαστέα και ρυπαρά», προσθέτοντας ότι ο ίδιος θα βρίσκεται δίπλα «στον κ. Κασσελάκη και στον κάθε Κασσελάκη», όταν δέχονται τέτοιου είδους επιθέσεις.
Τέλος, ο κ. Μαρινάκης γνωστοποίησε ότι εντός 4ετίας θα ψηφιστεί ο νόμος για το γάμο των ομοφύλων ζευγαριών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης