Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Άνθρακες» οι κατηγορίες για Γρηγόρη Δημητριάδη για τις υποκλοπές – Έρχεται απαλλακτικό βούλευμα, προσωπική δικαίωση

«Άνθρακες» οι κατηγορίες για Γρηγόρη Δημητριάδη για τις υποκλοπές – Έρχεται απαλλακτικό βούλευμα, προσωπική δικαίωση
Στο παρασκήνιο είναι πάρα πολλοί αυτοί που νοσταλγούν τις ημέρες Δημητριάδη στο Μαξίμου, όπου όλα λειτουργούσαν ρολόι και υπήρχαν ξεκάθαρα όρια και ισορροπίες με τα μεγάλα επιχειρηματικά τζάκια
Τελικά το θέμα των υποκλοπών ως προς το σκέλος των ευθυνών σε συγκεκριμένα πρόσωπα αποδεικνύεται ένα μεγάλο φιάσκο αφού σύμφωνα με καλά ενημερωμένες δικαστικές πηγές, μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε όλα τα επίπεδα και σε κάθε φυσικό και νομικό πρόσωπο που καταγγέλθηκε ότι εμπλεκόταν, δεν προκύπτουν ποινικές ευθύνες ούτε ενδείξεις διάπραξης παράνομων ή παράτυπων πράξεων, γεγονός που δίνει πλέον μία άλλη διάσταση στην υπόθεση.

Κυρίως, όμως, καταρρίπτει την συνωμοσιολογία που αναπτύχθηκε ότι πίσω από όλα αυτό το σκάνδαλο κρύβεται ο πρώην διευθυντής του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης.
Ο οποίος, θα πρέπει να πούμε ότι λοιδορήθηκε και κατηγορήθηκε άδικα όσο κανείς από διάφορα επιχειρηματικά, εκδοτικά και πολιτικά κέντρα και παράκεντρα με προφανή σκοπό να πλήξουν και τον ίδιο προσωπικά αλλά και να αποδομηθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Στο αρχείο οι κατηγορίες για Δημητριάδη

Όπως δείχνει τελικά το πόρισμα της Δικαιοσύνης, το οποίο είναι εν μέρει σε γνώση του ΒΝ η υπόθεση των υποκλοπών ως προς το μέρος των κατηγοριών προς το πρόσωπο του Γρηγόρη Δημητριάδη οδηγείται στο αρχείο.
Δεν βρέθηκε τίποτα, άνθρακες δηλαδή όλος ο θησαυρός που κάποιοι διακινούσαν ότι με εντολή του κ. Δημητριάδη παρακολουθούνταν στόχοι είτε από την ΕΥΠ είτε μέσω του παράνομου λογισμικού Predator.
Αυτό συνεπάγεται ότι σύντομα η Δικαιοσύνη θα αποφανθεί και θα εκδώσει απαλλακτικά βουλεύματα για τον κ. Δημητριάδη, ανιψιό του Πρωθυπουργού, και αυτό θα είναι μία απόδειξη ότι η Δικαιοσύνη λειτουργεί αμερόληπτα και όχι υπό την πίεση συγκεκριμένων εκδοτικών κέντρων που θέλανε, για δικές τους σκοπιμότητες, πάση θυσία εμπλοκή και καταδίκη του κ. Δημητριάδη.
Αυτό που φαίνεται εκ πρώτης είναι ότι υπήρχε παράκεντρο μέσα στην ΕΥΠ που προχώρησε σε παρακολουθήσεις και μετά έδωσε σε διάφορα εκδοτικά συμφέροντα τις λίστες των παρακολουθούντων.

Το Μαξίμου επί Δημητριάδη λειτουργούσε ρολόι


Τούτων δοθέντων, θα πρέπει να πούμε ότι η δικαίωση Δημητριάδη θα λειτουργήσει συσπειρωτικά και στη ΝΔ.
Στο παρασκήνιο είναι πάρα πολλοί αυτοί που νοσταλγούν τις ημέρες Δημητριάδη στο Μαξίμου, όπου όλα λειτουργούσαν ρολόι και υπήρχαν ξεκάθαρα όρια και ισορροπίες με τα μεγάλα επιχειρηματικά τζάκια.
Είναι αλήθεια, επίσης, ότι επί Δημητριάδη στο Μέγαρο Μαξίμου το κυβερνητικό έργο ήταν πιο οργανωμένο, ο συντονισμός των υπουργών ήταν πολύ καλύτερος και ο Γρηγόρης Δημητριάδης λειτουργούσε και ως σύνδεσμος των βουλευτών με την κυβέρνηση.
Στελέχη νοσταλγούν τον Δημητριάδη γιατί μπορούσαν να εισακουστούν

Απόρροια της απουσίας Δημητριάδη στο πρωθυπουργικό μέγαρο είναι ότι οι πρώτες 100 μέρες της δεύτερης θητείας δεν κύλησαν καλά, αντιθέτως εξελίχθησαν άσχημα... είχαμε παραφωνίες, ασυνεννοησία, αστοχίες, υπόγειες διαμάχες μεταξύ στενών συνεργατών του Πρωθυπουργού και κυρίως, τα επιχειρηματικά και εκδοτικά συμφέροντα άρχισαν να «χτυπούν» υπουργούς, να ζητάνε ανασχηματισμό στα μέτρα τους και να αμφισβητούν τον Πρωθυπουργό. Ξεκάθαρα, αυτά επί Δημητριάδη δεν θα συνέβαιναν…

Μαξιμιλιανός
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης