Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αυγέρη: Μεγάλη ρωγμή στη μονοκρατορία Μητσοτάκη - Έκλεισε ο κύκλος της ήττας για τον ΣΥΡΙΖΑ

Αυγέρη: Μεγάλη ρωγμή στη μονοκρατορία Μητσοτάκη - Έκλεισε ο κύκλος της ήττας για τον ΣΥΡΙΖΑ
"Θεωρούμε ότι είναι μεγάλη ρωγμή, γιατί στο διάστημα που διανύσαμε τα κυβερνητικά στελέχη άσκησαν όση επιρροή μπορούσαν και έκαναν ωμές παρεμβάσεις", σημείωσε η Δ. Αυγέρη
Σχετικά Άρθρα
«Η μεγάλη ρωγμή είναι στη μονοκρατορία του Κυριάκου Μητσοτάκη, στην αλαζονεία της ΝΔ, όπως αυτή εκφράστηκε και στον πρώτο γύρο των εκλογών. Θεωρούμε ότι είναι μεγάλη ρωγμή, γιατί στο διάστημα που διανύσαμε τα κυβερνητικά στελέχη άσκησαν όση επιρροή μπορούσαν και έκαναν ωμές παρεμβάσεις», τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ, Δώρα Αυγέρη, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Η κα Αυγέρη μιλώντας στο MEGA ανέφερε χαρακτηριστικά πως «ένα από τα μηνύματα της κάλπης ήταν ότι οι πολίτες δεν δέχονται χειραγώγηση της ψήφου».
Μάλιστα, η ίδια αναφέρθηκε στην εκλογή του Στέλιου Αγγελούδη στο Δήμο Θεσσαλονίκης, σημειώνοντας πως το «συντριπτικό αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη καταδεικνύει και τη μεγάλη σημασία της συνένωσης των προοδευτικών δυνάμεων για τις μεγάλες ανατροπές, τις μεγάλες αλλαγές και τον μέλλοντα χρόνο».
Υπογράμμισε δε, πως «η δική μας στάση ήταν ξεκάθαρη από την αρχή, από την πρώτη Κυριακή, όταν ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ξεκάθαρα και ανοιχτά ότι στον β΄ γύρο των εκλογών υποστηρίζει τους προοδευτικούς υποψήφιους και τα προοδευτικά σήματα. Και ο Κώστας Ζαχαριάδης ήταν από τους πρώτους που είχε συγχαρεί τον Χάρη Δούκα και την επόμενη ημέρα έγινε η συνάντηση που έστειλε πολλά μηνύματα και πολλούς αποδέκτες».

Έκλεισε ο κύκλος της ήττας του ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με την κα Αυγέρη, ο επόμενος στόχος του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ είναι οι ευρωεκλογές, καθώς ο κύκλος της ήττας έκλεισε για το κόμμα.
Όπως ανέφερε, «έκλεισε ο κύκλος της ήττας και πάμε μέσω της διαδικασίας της ανασυγκρότησης, με ορίζοντα τις ευρωεκλογές, για να πετύχουμε τις μεγάλες πολιτικές νίκες προς όφελος της πατρίδας και της κοινωνίας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης