Τελευταία Νέα
Πολιτική

Με επίθεση στον Βαξεβάνη απαντά το ΠΑΣΟΚ στο Documento για το …«κουκούλωμα των υποκλοπών»

Με επίθεση στον Βαξεβάνη απαντά το ΠΑΣΟΚ στο Documento για το …«κουκούλωμα των υποκλοπών»
Επίθεση του ΠΑΣΟΚ στον εκδότη της εφημερίδας Κώστα Βαξεβάνη
«Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής και ο πρόεδρος του ήταν αυτοί που αποκάλυψαν το σκάνδαλο των υποκλοπών και με τις πρωτοβουλίες τους, το έφεραν στη Δικαιοσύνη, τη Βουλή και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο», σχολιάζει με ανακοίνωσή της η Χαριλάου Τρικούπη νέο δημοσίευμα της εφημερίδας Documento που τιτλοφορείται «Κουκουλώνουν το σκάνδαλο των υποκλοπών, κάνει πλάτες στη συγκάλυψη ο Ανδρουλάκης» και σημειώνεται ότι «η έρευνα δεν προχωρά, ο αρχηγός του ΚΙΝΑΛ αδιαφορεί».
Στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής σημειώνεται οτι ζήτησε πως οι υπεύθυνοι πρέπει να πάνε στη φυλακή και «συνεπώς, αλλού ας αναζητηθούν αυτοί, που καλύπτουν όψιμα, όσους ευθύνονται για το τεράστιο αυτό σκάνδαλο».
Το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής υπενθυμίζει ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά τον Σεπτέμβριο του 2022 και ότι αυτό αρκεί για να κληθούν τα πρόσωπα, που ευθύνονται, ενώ υποστηρίζει ότι «όλα αυτά τα αντιλαμβάνεται πλήρως ο κ. Βαξεβάνης, ο οποίος εδώ και κάποιες εβδομάδες παραδόξως δείχνει να έχει ευθυγραμμιστεί με την κυβερνητική γραμμή σε βάρος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, αφού τον παρουσίασε και ως … "πράκτορα της Κίνας"».

«To Documento αναπαράγει τα επιχειρήματα της κυβέρνησης»

Αναφέρει ακόμη ότι ο εκδότης του Documento «φτάνει στο σημείο να αναπαράγει τα επιχειρήματα της κυβέρνησης περί απορρήτου, που μπορούν δήθεν να επικαλεστούν οι μάρτυρες. Κάνει περισπούδαστες νομικές αναλύσεις περί διαφορών "μήνυσης" και "μηνυτήριας αναφοράς".
Οι αναλύσεις αυτές θα μπορούσαν κάλλιστα να αντιμετωπιστούν ως δικονομική σάτιρα, αν δεν αποτελούσαν συνειδητή προσπάθεια παραπληροφόρησης».
ΤΟ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ επισημαίνει ότι μόνο ο Νίκος Ανδρουλάκης αποκάλυψε δημόσια ότι παρέλαβε επιστολή από τον επικεφαλής της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, κ. Μενουδάκο, και διερωτάται οι υπόλοιποι 87, που σύμφωνα με την Αρχή επίσης ενημερώθηκαν ότι είχαν στοχοποιηθεί από το predator, γιατί κρύβονται.
«Για να καταλάβουν οι πολίτες ποιος είναι αυτός που έκανε και κάνει τα πάντα για να οδηγηθούν οι πρωταγωνιστές του παρακράτους στη δικαιοσύνη, και ποιοι κάνουν πλάτες.
H ελληνική δικαιοσύνη και οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές έχουν χρέος άμεσα να ολοκληρώσουν την έρευνα τους, ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες στους πρωταγωνιστές του σκανδάλου», καταλήγει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης