Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπαρτιάτες: H κυβέρνηση δεν έχει την πολιτική βούληση για να υπερασπιστεί την πατρίδα και την ορθοδοξία

Σπαρτιάτες: H κυβέρνηση δεν έχει την πολιτική βούληση για να υπερασπιστεί την πατρίδα και την ορθοδοξία
«Η κυβέρνηση δεν τολμά να υπερασπιστεί ούτε τους Ιερούς Τόπους μας στη Μέση Ανατολή» σημειώνουν οι «Σπαρτιάτες»
«Τουλάχιστον 16 άνθρωποι σκοτώθηκαν στην ελληνορθόδοξη εκκλησία, του Αγίου Πορφυρίου, στη Γάζα, η οποία βομβαρδίστηκε από ισραηλινές επιδρομές το απόγευμα της Πέμπτης 19 Οκτωβρίου 2023. Δυστυχώς, κατά τη σημερινή επίσκεψη του, ο πρωθυπουργός στο Ισραήλ, όπου είχε συνάντηση με τον Benjamin Netanyahu, απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι δεν υπάρχει σοβαρή και πρόθυμη πολιτική βούληση εκ μέρους της κυβέρνησης για να υπερασπιστεί τα δίκαια της πατρίδας μας και τις διαχρονικές αξίες της Ορθοδοξίας», υποστηρίζουν οι «Σπαρτιάτες» σε σημερινή ανακοίνωσή τους σχετικά με την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στο Ισραήλ.
Όπως αναφέρουν ακόμα, ασκώντας κριτική στις διπλωματικές κινήσεις της κυβέρνησης, «η κυβέρνηση δεν τολμά να υπερασπιστεί ούτε τους Ιερούς Τόπους μας στη Μέση Ανατολή, και σε ανακοινώσεις της κάνει γενικόλογες αναφορές σε "θρησκευτικά ιδρύματα" που πρέπει να προστατεύονται».
Καταλήγοντας στην ανακοίνωσή τους, οι «Σπαρτιάτες» υπενθυμίζουν με νόημα ότι «μάλιστα πρόσφατα ο κ. Μητσοτάκης, είχε υποσχεθεί στον Οικουμενικό Πατριάρχη, Βαρθολομαίο, ότι θα προβεί σε συνεννοήσεις με τους Ισραηλινούς, ούτως ώστε να προστατευθεί ο Άγιος Πορφύριος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης