Τελευταία Νέα
Πολιτική

Watsa (Fairfax) για Μητσοτάκη: Έπεισε τον ελληνικό λαό ότι μια φιλοεπενδυτική κυβέρνηση μπορεί να δημιουργήσει οφέλη

Watsa (Fairfax) για Μητσοτάκη: Έπεισε τον ελληνικό λαό ότι μια φιλοεπενδυτική κυβέρνηση μπορεί να δημιουργήσει οφέλη
Τί είπε ο γνωστός μεγαλοεπενδυτής για τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Σχετικά Άρθρα
«Το μεγαλύτερο επίτευγμα του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ότι έπεισε τον ελληνικό λαό ότι μια φιλοεπενδυτική κυβέρνηση και μια κυβέρνηση υπέρ των επιχειρήσεων μπορεί να δημιουργήσει οφέλη και για τον λαό», δήλωσε για τον Έλληνα πρωθυπουργό ο γνωστός μεγαλοεπενδυτής Prem Watsa, στα εγκαίνια του «One & Only Aesthesis» στη Γλυφάδα.
Από την πλευρά του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι τo One & Only είναι μια φανταστική σύμπραξη της Grivalia με την Kerzner: «Φτιάξατε ένα θεματικό θέρετρο που αλλάζει την σημασία του "υπερπολυτελούς" στην Ελλάδα. Όσα προσπαθήσατε να επιτύχετε συνάδουν με την προσπάθεια μας να αναβαθμίσουμε τον τουρισμό στην Ελλάδα και στόχος μας είναι αναβαθμίσουμε τον τουρισμό εστιάζοντας στην βιωσιμότητα». Σε ό,τι αφορά στο project της Grivalia, ανέφερε ότι είναι το επιχειρείν στα καλύτερά του.
Επιπλέον, σημείωσε ότι «θέλουμε η Ελλάδα να γίνει ο καλύτερος προορισμός σε όλο τον κόσμου και έχουμε κάνει σημαντικά βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση».
Όπως είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός, «πάντοτε ήταν παράδοξο να έχουμε μία ακτογραμμή 15km χωρίς να επικεντρωνόμαστε στην ανάπτυξη θερέτρων κατά μήκος της και αυτό είναι κάτι που συμβαίνει αυτή τη στιγμή το δικό σας πρότζεκτ με το project του ελληνικό και είναι πολύ σημαντικό να έχουμε θέρετρα τα οποία μπορούν να παραμένουν σε λειτουργία καθόλη τη διάρκεια του χρόνου έτσι ώστε να παρέχουν μία μοναδική εμπειρία σε όσους επιθυμούν να έρθουν στην Ελλάδα όχι μόνο το καλοκαίρι. Είναι ότι δημιουργούνται και πολλές καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας όσο περισσότερο τα χρήματα που απαιτούνται για τη διαμονή εδώ τόσο θα αυξάνονται και οι μισθοί. Στο τουριστικό μας προϊόν θα πρέπει να είμαστε πολύ φιλόδοξοι να γίνει Ελλάδα ο καλύτερος προορισμός όλου του κόσμου αυτό μπορούμε να το κάνουμε μπορούμε να το επιτύχουμε και νομίζω ότι έχουμε κάνει σημαντικά βήματα σε αυτό. Καθήκον μας να προστατεύσουμε την κληρονομιά να διασφαλίσουμε ότι οτιδήποτε χτίζεται είναι στα πρότυπα της βιωσιμότητας».
Απευθυνόμενος στον κ. Watsa, ο Πρωθυπουργός σχολίασε ότι θα έπρεπε να στηθεί ένας "Ανδριάντας" στο όνομα του πιο επίμονου επενδυτή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης