Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η ΝΔ ζητά εξηγήσεις από Σκουρλέτη για τα... τρολ του Τσίπρα: Αποκαλύφθηκε ο υπόγειος μηχανισμός προπαγάνδας

Η ΝΔ ζητά εξηγήσεις από Σκουρλέτη για τα... τρολ του Τσίπρα: Αποκαλύφθηκε ο υπόγειος μηχανισμός προπαγάνδας
Ο κ. Σκουρλέτης υποστήριξε πως είναι κατάντια που ο Στέφανος Κασσελάκης πήρε το κόμμα
Στο κάδρο της σύγκρουσης των παλιών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με τον νέο πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη, μπαίνει και ο Αλέξης Τσίπρας, με τον Πάνο Σκουρλέτη να υποστηρίζει ότι «επώνυμοι που αρθρογραφούν σε εφημερίδες ήταν υπεύθυνοι 50 λογαριασμών και των social media του προέδρου».
Η ΝΔ δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία που απλόχερα προσέφερε ο κ. Σκουρλέτης, με τον Νίκο Ρωμανό να ζητά εξηγήσεις.
«Ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, αποκάλυψε σήμερα έναν υπόγειο μηχανισμό μαύρης προπαγάνδας και χειραγώγησης της κοινής γνώμης, στον οποίο επώνυμοι αρθρογράφοι εφημερίδων διαχειρίζονταν δεκάδες λογαριασμούς στα social media, καθώς και τους λογαριασμούς του Αλέξη Τσίπρα» σημειώνει σε ανάρτησή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Νίκος Ρωμανός.
Romanos.JPG
Μιλώντας νωρίτερα σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1 για τις εξελίξεις στην αξιωματική αντιπολίτευση, ο κ. Σκουρλέτης ανέφερε μεταξύ άλλων πως «είναι κατάντια που πήρε το κόμμα» ο Στέφανος Κασσελάκης, ενώ απαντώντας στις αιτιάσεις περί υπονόμευσης του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως «είναι υποτιμητικό για τον κ. Τσίπρα να λέγεται κάτι τέτοιο, καθώς και ο κ. Βίτσας και ο Φίλης και εγώ διατελέσαμε υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ».
Ο κ. Σκουρλέτης ανέφερε επίσης πως «άλλοι δουλέψαν υπόγεια με έναν στημένο μηχανισμό». «Ξέρω για παράδειγμα ότι επώνυμοι που αρθρογραφούν σε εφημερίδες ήταν υπεύθυνοι 50 λογαριασμών και των social media του προέδρου (σ.σ. του Αλέξη Τσίπρα)» δήλωσε ενώ ερωτηθείς ποια είναι τα κέντρα αυτά είπε πως ήταν «παράκεντρα» που «δεν τα ξέραμε επίσημα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης