Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αυτοψία Κικίλια στο ρέμα της Ραφήνας: Είμαστε σε περίοδο κλιματικής κρίσης – Απαιτείται όλοι να κάνουν τη δουλειά τους

Αυτοψία Κικίλια στο ρέμα της Ραφήνας: Είμαστε σε περίοδο κλιματικής κρίσης – Απαιτείται όλοι να κάνουν τη δουλειά τους
"Απαιτείται λοιπόν όλοι αυτοί να κάνουν τη δουλειά τους. Δηλαδή απαιτούνται μέτρα και τώρα, σήμερα, όχι αύριο, όχι μεθαύριο", τόνισε ο Β. Κικίλιας
Σχετικά Άρθρα
Αυτοψία στο Μεγάλο Ρέμα Ραφήνας (Βαλανάρη) πραγματοποίησε την Τετάρτη 25/10 ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Β. Κικίλιας, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Β. Παπαγεωργίου, τονίζοντας πως «έχω την απαίτηση όπως μπήκαν και σωστά και καθάρισαν και καθαρίζουν τον Κηφισό ομοίως το ίδιο να γίνει και εδώ στην Ανατολική Αττική».
Ο κ. Κικίλιας σε δηλώσεις του, αφού ανέφερε πως «η δουλειά μας και υποχρέωση μας είναι να προασπίζουμε τους πολίτες, τον κόσμο από το οποιοδήποτε καιρικό φαινόμενο», σημείωσε πως «είμαστε σε περίοδο κλιματικής κρίσης» και απαιτείται να κάνουν όλοι τη δουλειά τους.
«Βρισκόμαστε εδώ στην Ανατολική Αττική σε συνέχεια των αυτοψιών που έχουμε κάνει για επικινδυνότητα και πλημμυρικά φαινόμενα σε σημεία και περιοχές που είναι προφανές ότι έχουν προβλήματα», ανέφερε ο κ. Κικίλιας και απευθυνόμενος στους υπευθύνους των δύο βαθμών της τοπικής αυτοδιοίκησης και σε όποια συναρμόδια υπηρεσία της κεντρικής διοίκησης τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία να είναι ρέματα και κοίτες παρατημένα. «Αυτό είναι ένα χάλι εδώ πέρα», είπε χαρακτηριστικά.
Όπως δήλωσε, ζούμε σε περίοδο κλιματικής κρίσης χωρίς να γνωρίζουμε πότε θα χτυπήσει ο επόμενος Ιανός και επισήμανε πως «απαιτείται λοιπόν όλοι αυτοί να κάνουν τη δουλειά τους. Δηλαδή απαιτούνται μέτρα και τώρα, σήμερα, όχι αύριο, όχι μεθαύριο "όχι ωχ αδερφέ όχι ασυνεννοησία"».
Πρόσθεσε ότι «η αυτοψία υπογεγραμμένη θα πάει σε όλους τους αρμόδιους προκειμένου για τα δέοντα. Και έχω την απαίτηση όπως μπήκαν και σωστά και καθάρισαν και καθαρίζουν τον Κηφισό ομοίως το ίδιο να γίνει και εδώ στην Ανατολική Αττική».
Όπως εξήγησε, «είναι ένα θέμα τα βαριά αντιπλημμυρικά έργα και πως έχουν δρομολογηθεί να γίνουν και πότε θα γίνουν και είναι ένα άλλο θέμα και πολύ πιο άμεσο να μπούνε εδώ πέρα και να καθαρίσουν μέσα στις κοίτες των ρεμάτων».
κκ_1.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης