Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φίλης: Ο Κασσελάκης θέλει να μετατρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ σε Δημοκρατικό κόμμα Biden - Τον στήριξε το... σκοτεινό Διαδίκτυο

Φίλης: Ο Κασσελάκης θέλει να μετατρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ σε Δημοκρατικό κόμμα Biden - Τον στήριξε το... σκοτεινό Διαδίκτυο
Το dark web στήριξε τον Κασσελάκη, ακολουθεί πρακτικές Trump είπε ο κ. Φίλης
Σχετικά Άρθρα
Ολομέτωπη επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη ότι θέλει να μετατρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ… στους Δημοκρατικούς του Biden εξαπέλυσε ο Νίκος Φίλης, ο οποίος τον κατηγόρησε ότι τον στήριξε το σκοτεινό Διαδίκτυο και ότι ακολούθησε πρακτικές Trump.
«Η μέχρι στιγμής παρουσία του ταυτίζεται με την προβολή της προσωπικής του ζωής και όχι με τα προβλήματα του κόσμου.
To κόμμα περνάει στρατηγική κρίση.
Το κόμμα συρρικνώνεται, επιδεινώνεται η αξιοπιστία του.
Ο κ. Κασσελακης το επιδεινώνει γιατί προσπαθεί να μετατρέψει ένα κόμμα της Αριστεράς σε ένα δημοκρατικό κόμμα Biden» υποστήριξε ο κ.Φίλης, τονίζοντας πως ο κ.Κασσελάκης «στηρίχτηκε από το σκοτεινό διαδίκτυο» ακολουθώντας πρακτικές του Trump.

Θέμα ηγεσίας

Ο κ.Φίλης έθεσε και πάλι θέμα ηγεσίας στο ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως «ο κ. Κασσελακης μιλάει για θέματα έξω από το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ».
«Αν επιμείνει με αυτές τις απόψεις που διατύπωσε πριν και μετά ως πρόεδρος, κατά τη γνώμη μας δεν μπορεί να είναι πρόεδρος» ανέφερε ο κ.Φίλης, υπογραμμίζοντας πως αν διαμορφωθούν δύο κόσμοι τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους, η συνύπαρξη θα είναι δύσκολη.
«Η μετατόπιση προς τα κεντροδεξιά αφήνει ένα κενό.
Μετά από 60 χρόνια που δόθηκε μια μάχη για μια άλλη Αριστερά, μη δογματική θα αφήσουμε αυτό το χώρο διαλυμένο;
Μπορεί να κάνει αντιπολίτευση αυτό το κόμμα όταν φεύγει από το χώρο που έχει προσδιορίσει και γίνεται κάτι διαφορετικό, κόμμα της κεντροδεξιάς ως μπαλαντέρ;» διερωτήθηκε ο κ. Φίλης.

Δεν μπορεί να διαγράψει κανέναν

Επιπλέον, ο κ.Φίλης είπε πως ο κ. Κασσελάκης δεν μπορεί να διαγράψει κανέναν με βάση το καταστατικό.
Για το αν ο Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να μιλήσει για όλα αυτά που συμβαίνουν στο ΣΥΡΙΖΑ κι αν φέρει μερίδιο ευθύνης, ο κ. Φίλης είπε ότι «ο κ. Τσίπρας θα μιλήσει όταν κρίνει αναγκαίο».
Ωστόσο, επισήμανε ότι ο κ. Τσίπρας δεν αντέδρασε ούτε όταν ο κ. Κασσελάκης είπε στο συνέδριο του κόμματος ότι πρωτοκλασάτα μέλη υπονόμευαν τον Τσίπρα, ούτε όταν στο «σκοτεινό διαδίκτυο» άρχισε μια ιστορία «ότι η Αχτσιόγλου απείλησε τον Τσίπρα».
«Δεν θα έπρεπε να πει ότι ήταν συκοφαντίες;» διερωτήθηκε ο κ.Φίλης, υπογραμμίζοντας ότι ο Τσίπρας είναι αυτός που ανέδειξε τον Κασσελάκη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης