Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οικονόμου για συγκεντρώσεις: Έτοιμοι να διαχειριστούμε την οποιαδήποτε κατάσταση – Έξι συλλήψεις και στη Θεσσαλονίκη

Οικονόμου για συγκεντρώσεις: Έτοιμοι να διαχειριστούμε την οποιαδήποτε κατάσταση – Έξι συλλήψεις και στη Θεσσαλονίκη
Ο Γ. Οικονόμου ανέφερε ότι εκτός από τη χθεσινή σύλληψη 21 Ιταλών στο αεροδρόμιο που ήρθαν στην Ελλάδα ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα για τη συγκέντρωση, έγιναν και 6 συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη
Σχετικά Άρθρα
«Είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε την οποιαδήποτε κατάσταση. Παρακολουθούμε εδώ και καιρό μια κινητικότητα. Η αστοχία του καλοκαιριού δεν πρόκειται να επαναληφθεί» υπογράμμισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γ. Οικονόμου, με αφορμή τις συγκεντρώσεις που έχουν προγραμματιστεί το απόγευμα στο Νέο Ηράκλειο, παρά την απαγόρευση, με αφορμή τη συμπλήρωση 10 ετών από τη δολοφονία των Μανώλη Καπελώνη και Γιώργου Φουντούλη, φρουρών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.
Μάλιστα, συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί και στην Πάτρα.
Ο κ. Οικονόμου μιλώντας στον ΣΚΑΪ ανέφερε ότι εκτός από τη χθεσινή σύλληψη 21 Ιταλών στο αεροδρόμιο που ήρθαν στην Ελλάδα ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα για τη συγκέντρωση, έγιναν και 6 συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη Ελλήνων που προγραμμάτιζαν να κατεβούν στην Αθήνα.
Ακόμη, σημείωσε ότι ήδη από το φθινόπωρο η αστυνομία έχει παρατηρήσει κινητικότητα στους χώρους των αντιεξουσιαστών που πυροδοτείται και από τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή , αλλά και από διάφορες διαδικασίες σε εξέλιξη στην Αθήνα, όπως η κατασκευή του ΜΕΤΡΟ στα Εξάρχεια.
Περαιτέρω, σημείωσε ότι η ΕΛ.ΑΣ τον τελευταίο μήνα έχει προχωρήσει σε 1.300 συλλήψεις που αφορούν τη νεανική παραβατικότητα, καθημερινά γίνονται έλεγχοι και περιπολίες σε μέρη στην Κηφισιά όπου μαζεύεται η νεολαία , όπως και σε όλο τον άξονα στα βόρεια προάστια που καταγράφονται περιστατικά βίας.
Τέλος, ερωτηθείς σχετικά, σημείωσε ότι η Ελληνική Αστυνομία έχει εκκενώσει σειρά καταλήψεων, ξεκαθαρίζοντας ότι η κυβέρνηση δεν θα ανεχθεί την ανομία και η αστυνομία επιχειρεί στα πλαίσια που ορίζει το Σύνταγμα και οι νομοί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης