Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στην Αγία Παρασκευή για την πρόληψη της παραβατικότητας ανηλίκων - Οικονόμου: Συνεχίζουμε εντατικά

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στην Αγία Παρασκευή για την πρόληψη της παραβατικότητας  ανηλίκων - Οικονόμου: Συνεχίζουμε εντατικά
"Σε Δήμους της Αττικής εντατικοποιούνται οι παρεμβάσεις πρόληψης της νεανικής παραβατικότητας", σύμφωνα με τον Γ. Οικονόμου
«Συνεχίζουμε εντατικά απέναντι σε κάθε μορφή παραβατικότητας και ανομίας: με σχέδιο, αποφασιστικότητα, νέα τεχνολογικά μέσα», τονίζει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γ. Οικονόμου, με αφορμή τις δράσεις της Ελληνικής Αστυνομίας.
Όπως αναφέρει ο κ. Οικονόμου σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «με σχέδιο ενίσχυσης και αναδιάταξης δυνάμεων, πυκνώνουμε τις δράσεις της ΕΛ.ΑΣ για μια ασφαλέστερη καθημερινότητα. Χτες, με οργανωμένη επιχείρηση στη Δυτική Αττική καταφέραμε πλήγμα σε εγκληματικό κύκλωμα. Επίσης, σε Δήμους της Αττικής εντατικοποιούνται οι παρεμβάσεις πρόληψης της νεανικής παραβατικότητας. Στην Αγία Παρασκευή, χτες, υλοποιήθηκε παρέμβαση, ενώ θα συνεχιστούν αντίστοιχες στη διάρκεια του Σαββάτου και της Κυριακής».
oikonomou_6.JPG

Παρέμβαση της ΕΛ.ΑΣ στην Αγία Παρασκευή

Ειδική επιχειρησιακή δράση για την πρόληψη της παραβατικότητας των ανηλίκων πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 3/11 , στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων.
Η δράση αναπτύχθηκε σε αθλητικό - πολιτιστικό πάρκο και σε πλατεία της περιοχής και σκοπός ήταν η συλλογή στοιχείων και η χαρτογράφηση της κίνησης ανηλίκων που ενδεχομένως εμπλέκονται σε περιστατικά παραβατικότητας.
Στο πλαίσιο αυτής, ελέχθησαν 37 άτομα, εκ των οποίων 32 ανήλικοι. Στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής προσήχθη ανήλικος, ενώ βεβαιώθηκε τροχονομική παράβαση για στέρηση άδειας μοτοποδηλάτου.
Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, τα στοιχεία που συλλέγονται θα αποτελέσουν αντικείμενο αξιολόγησης και διερεύνησης για το σχεδιασμό στοχευμένων δράσεων σε περιοχές όπου διαπιστώνεται συσσώρευση περιστατικών ανήλικης παραβατικότητας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης