Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Βόμβες» Μπελέρη: Χρηματίστηκε από την αλβανική αστυνομία ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας – Το παραδέχεται ο ίδιος

«Βόμβες» Μπελέρη: Χρηματίστηκε από την αλβανική αστυνομία ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας – Το παραδέχεται ο ίδιος
«Η υπόθεση είναι μια στημένη πολιτική υπόθεση» καταγγέλλει ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας
Ότι ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας σε βάρος του, παραδέχθηκε πως χρηματίστηκε από την αστυνομία της Αλβανίας, κατήγγειλε ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη, από τις φυλακές όπου κρατείται προφυλακισμένος.
«Η υπόθεση είναι μια στημένη πολιτική υπόθεση, καθοδηγούμενη από ένα χέρι, όπως φαίνεται», είπε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN. «Η παραδοχή και του μάρτυρα και του διευθυντή της αστυνομίας ότι ο μάρτυρας χρηματίσθηκε, σε οποιαδήποτε δημοκρατική χώρα θα σήμαινε και τη λήξη της δικαστικής υποθέσεως. Το πιο συνταρακτικό που βγήκε από την ακροαματική διαδικασία στοιχείο είναι ότι η εισαγγελία δεν γνώριζε κι αυτήν την αμοιβή που είχε δώσει η αστυνομία», πρόσθεσε ακόμη.
Ο ίδιος σχολίασε και το αίτημα του βασικού μάρτυρα να εξεταστεί κεκλεισμένων των θυρών, λέγοντας: «Ήταν άλλη μια παρανομία από την πλευρά της έδρας, κάτι που δεν προβλέπεται από την δικονομία. Του κάνανε αυτή τη χάρη. Επικαλέστηκε ψέματα ότι απειλείται η ζωή του. Του κανε την χάρη η εισαγγελία, ώστε να μην δεχθεί την πίεση από τον κόσμο να καταθέσει κεκλεισμένων των θυρών».
Ο Μπελέρη σχολίασε και την καθυστέρηση έκδοσης απόφασης από το Ανώτατο Δικαστήριο στο αίτημα του για χορήγηση ειδικής άδεια για να ορκιστεί.
«Η τάση αυτή δείχνει ότι κάθε άλλο μιλάμε παρα για ανεξάρτητη δικαιοσύνη. Το ότι δεν μου δίνουν την άδεια και με κρατούν ως προφυλακισμένο έχει ως στόχο να μην αναλάβω τα καθήκοντα» σημείωσε.
Ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμμάρας στέλνει μήνυμα προς τον λαό της πόλης που τον εμπιστεύθηκε τονίζοντας: «Είναι άλλη μια μάχη που πρέπει να δώσουμε μαζί. Τους ζητώ να κάνουν υπομονή, πάντα το δίκαιο κερδίζει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης