Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γιαννακοπούλου για Βοιωτία: Οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές να διερευνήσουν πλήρως τον θάνατο του 17χρονο

Γιαννακοπούλου για Βοιωτία: Οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές να διερευνήσουν πλήρως τον θάνατο του 17χρονο

ΕΛ.ΑΣ., από τη οποία ζητάμε να εξασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών, έχει χρέος να λειτουργεί στο πλαίσιο που ορίζουν το Σύνταγμα και οι νόμοι", τονίζει η Ν. Γιαννακοπούλου

 

Σχετικά Άρθρα
«Οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές να διερευνήσουν πλήρως τον θάνατο του 17χρονου και να ενημερώσουν δημόσια αν προκύπτουν ευθύνες», ζητά η Νάντια Γιαννακοπούλου, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και υπεύθυνη Κ.Τ.Ε. Προστασίας του Πολίτη.
Όπως αναφέρει η κα Γιαννακοπούλου, «ένας νέος άνθρωπος έχασε την ζωή του και αυτό είναι από μόνο του ένα τραγικό γεγονός» και εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του 17χρονου θανόντος στη Βοιωτία.
Ταυτόχρονα επισημαίνει ότι πρέπει να διερευνηθούν και να αποσαφηνιστούν πλήρως και άμεσα οι συνθήκες που είχαν σαν αποτέλεσμα τον θάνατό του.
«Η ΕΛ.ΑΣ., από τη οποία ζητάμε να εξασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών, έχει χρέος να λειτουργεί στο πλαίσιο που ορίζουν το Σύνταγμα και οι νόμοι. Αυτό είναι πάντα υπό έλεγχο, πολύ περισσότερο όταν έχουμε δραματικά αποτελέσματα σαν αυτό που συνέβη.
Ζητάμε οι αρμόδιες αστυνομικές και δικαστικές αρχές να διερευνήσουν πλήρως το περιστατικό και να ενημερώσουν δημόσια για το τι ακριβώς συνέβη, αν τηρήθηκαν οι κανόνες εμπλοκής και αν προκύπτουν ευθύνες», καταλήγει η κα Γιαννακοπούλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης