Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αποχώρηση Πέρκα από τον ΣΥΡΙΖΑ με ξέσπασμα: Ο Κασσελάκης βάζει το κόμμα στον γύψο, κατήργησε την εσωκομματική Δημοκρατία

Αποχώρηση Πέρκα από τον ΣΥΡΙΖΑ με ξέσπασμα: Ο Κασσελάκης βάζει το κόμμα στον γύψο, κατήργησε την εσωκομματική Δημοκρατία
Κερδίσατε τις προεδρικές εκλογές με την πιο κενή πολιτική καμπάνια που θα μπορούσατε να εμπνευστείτε, επισημαίνει απευθυνόμενη στον Στέφανο Κασσελάκη
Σχετικά Άρθρα
Την ομιλία, που θα έκανε στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ εάν δεν αποχωρούσε από αυτή στις 11/11/2023 δημοσιοποίησε η βουλευτής  Πέτη Πέρκα, η οποία καταγγέλλει τη στάση του Στέφανου Κασσελάκη και αποχωρεί από το κόμμα.
Στην ανάρτησή της στο facebook με το κείμενο της ομιλίας χαρακτηρίζει «τραγική» την συνεδρίαση. Μεταξύ άλλων σημειώνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε λάθη και συμβιβασμούς και τα προηγούμενα χρόνια.
Σε σχέση με το τώρα, τονίζει πως το πρόβλημα στο κόμμα δεν είναι η εσωτερική διαφοροποίηση αλλά η εσκεμμένη λαϊκίστικη πολυφωνία.
Τονίζει πως «από αύριο θα έχουμε ένα κόμμα στον γύψο, αρχηγοκεντρικό με ποινικοποιημένη την εσωτερική δημοκρατία».
«Μόλις χθες μας ανακοίνωσε (σ.σ. ο Κασσελάκης) ότι στον ΣΥΡΙΖΑ πλέον δεν χωράνε τάσεις, χωράει μόνο μια τάση αυτή της δημοκρατίας από τη βάση. Με τα δικά του λόγια, ο ΣΥΡΙΖΑ νοσεί και ο ηγέτης θα καταργήσει τα όργανα και τις τάσεις ιδεών για να βάλει το κόμμα στον γύψο, απολογούμενος μόνο στον λαό.
Κερδίσατε τις προεδρικές εκλογές με την πιο κενή πολιτική καμπάνια που θα μπορούσατε να εμπνευστείτε. Αποφανθήκατε πως το πρόβλημα στο κόμμα ήταν η υπονόμευση που υπαγορεύονταν από τους συντρόφους που ζητούσαν να μιλήσετε πολιτικά. Ακυρώσατε τις συνεδριάσεις των οργάνων για να μην συζητήσουμε, αναβάλατε το συνέδριο. Στα όργανα που μας κάνατε την τιμή να παρευρίσκεστε μας αφήνετε να μιλάμε στο κενό και δεν απαντάτε ποτέ στη πολιτική κριτική», επισημαίνει η κ. Πέρκα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης