Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Χείμαρρος» ο Νίκος Παππάς: Η Ομπρέλα θα κάνει κόμμα, δεν ήθελε ούτε τον Τσίπρα - Ο Τσακαλώτος δεν δικαιούται να μιλάει

«Χείμαρρος» ο Νίκος Παππάς: Η Ομπρέλα θα κάνει κόμμα, δεν ήθελε ούτε τον Τσίπρα - Ο Τσακαλώτος δεν δικαιούται να μιλάει
«Πρέπει να ζητήσουμε όλοι μια συγγνώμη από τον κόσμο της Αριστεράς για τα όσα ακολούθησαν από την εκλογή του Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο κ. Παππάς
Η Ομπρέλα δεν ήθελε ούτε τον Αλέξη Τσίπρα αποκάλυψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, σχολιάζοντας όσα τεκταίνονται στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποχώρηση της εσωκομματικής τάσης υπό τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.
Ο Ν. Παππάς, μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε ότι «πρέπει να τραβηχτεί μια γραμμή και να τελειώσουν όλα εδώ», προσθέτοντας πως «όλοι θα πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη απ’ τον κόσμο της αριστεράς για όσα έγιναν».
Αποκάλυψε δε ότι η Ομπρέλα δεν ήθελε ούτε τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα.
«Κανείς δεν μπορεί να είναι χαρούμενος με τις διαγραφές και τις αποχωρήσεις, η Ομπρέλα δεν ήθελε ούτε τον Τσίπρα και είναι δεδομένο πλέον ότι θα κάνει άλλο κόμμα.
Πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ άσκησαν μια αδικαιολόγητη κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη από την πρώτη μέρα που έγινε πρόεδρος.
Πρέπει να ζητήσουμε όλοι μια συγγνώμη από τον κόσμο της Αριστεράς για τα όσα ακολούθησαν από την εκλογή του Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο κ. Παππάς, μεταξύ άλλων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης