Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση: Νέα εθνική ήττα στο Βερολίνο - Ο Μητσοτάκης έδωσε στο Scholz τα πάντα χωρίς να διεκδικήσει τίποτα

Ελληνική Λύση: Νέα εθνική ήττα στο Βερολίνο - Ο Μητσοτάκης έδωσε στο Scholz τα πάντα χωρίς να διεκδικήσει τίποτα
Η Ελληνική Λύση καταγγέλλει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «ξέπλυνε τον Erdogan» στο Βερολίνο
«Για άλλη μια φορά η Ν.Δ. δεν κατάφερε να προστατεύσει τα εθνικά συμφέροντα, καθώς ο κ. Μητσοτάκης κατά τη συνάντηση του με τον καγκελάριο Scholz, έδωσε τα πάντα χωρίς να διεκδικήσει τίποτα.» επισημάινει σε ανακοίνωση της η Ελληνική Λύση.
Επιπλέον, το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου σχολιάζοντας το «μείζον θέμα της παράνομης μετανάστευσης που έχει εξελιχθεί σε εθνικό κίνδυνο», τονίζεi ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης απεδέχθη για άλλη μία φορά τον παθητικό ρόλο της Ελλάδας ως "γκέτο" εγκλωβισμού των παράνομων μεταναστών, ώστε να "ανακουφίσει" την Γερμανία από τους "πρόσφυγες δεύτερου ασύλου"».
Αναφορικά με το ζήτημα των ανεμογεννητριών, το κόμμα σημειώνει ότι «παρά τις αποκαλύψεις για την αθέτηση των υποχρεώσεων της Siemens έναντι της Ελλάδας, λόγω του μεγάλου σκανδάλου, ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε πάλι ως "πρόθυμος πελάτης" των ανεμογεννητριών της γερμανικής εταιρείας, με πρόσχημα την «πράσινη μετάβαση».
Καταλήγοντας, η Ελληνική Λύση υπογραμμίζει: «Τέλος, αντί να καταγγείλει την τουρκική θηριωδία, τις απειλές και την επιθετικότητα κατά της Ελλάδας και της Κύπρου, "ξέπλυνε" τον Ερντογάν, ακόμα και για τις φρικτές δηλώσεις του υπέρ της τρομοκρατίας!
Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι η "παθητική στάση" των κυβερνήσεων ΝΔ, ΣυΡιζΑ και ΠΑΣΟΚ κατέστησε την Ελλάδα από "σύνορο" της Ευρώπης σε "ανυπόληπτο συμπλήρωμα" αυτής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης