Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ - Συνεδριάζει η ομάδα Αχτσιόγλου για την παραμονή ή αποχώρηση από το κόμμα

Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ - Συνεδριάζει η ομάδα Αχτσιόγλου για την παραμονή ή αποχώρηση από το κόμμα
Αποφασίζει για τη συμβίωση ή το διαζύγιο με τον ΣΥΡΙΖΑ η πανελλαδική συνδιάσκεψη των μελών της ομάδας των «6+6» της Έφης Αχτσιόγλου - Τις επόμενες ημέρες πιθανότατα οι ανακοινώσεις
Σχετικά Άρθρα
(upd) Αναταράξεις στον  ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όχι μόνο για την τρίτη θέση που τον φέρνουν ήδη τρεις δημοσκοπήσεις, αλλά και λόγω της πανελλαδικής συνεδρίασης της ομάδας Αχτσιόγλου (6+6) σήμερα, Κυριακή 19/11, καθώς αναμένεται να αποφασίσουν για το εάν θα παραμείνουν ή θα αποχωρήσουν από το κόμμα.
Και ενώ το κλίμα είναι ήδη τεταμένο, η επίθεση που εξαπέλυσε το προηγούμενο 24ωρο στη βουλευτή Σία Αναγνωστοπούλου ο Συντονιστής των Τομεαρχών, Π. Πολάκης, έρχεται απλά να ρίξει και άλλο...λάδι στη φωτιά.

Η ομάδα Αχτσιόγλου

Η πανελλαδική συνδιάσκεψη των μελών της ομάδας των «6+6» της Έφης Αχτσιόγλου ξεκίνησε στις 11:00  με διευρυμένη σύνθεση, μέσω τηλεδιάσκεψης, με μόνο θέμα την παραμονή τους ή όχι στο κόμμα, που γίνεται με φόντο την πρόσφαση επεισοδιακή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροοπής και την αποχώρηση της "Ομπρέλας" του Τσακαλώτου, τις αποχωρήσεις μελών που συνεχίστηκαν, αλλά και τις τρεις δημοσκοπήσεις που δείχνουν ανατροπή του πολιτικού σκηνικού, με τον ΠΑΣΟΚ να αναδεικνύεται στην πρόθεση ψήφου στην δεύτερη θέση και τον ΣΥΡΙΖΑ να κατρακυλά στην τρίτη θέση.
Στη συνεδρίαση των «6+6» εκτιμάται ότι θα συμμετάσχουν μέσω τηλεδιάσκεψης πάνω από 1.000 άτομα, ενώ ως προς την απόφαση, κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει το αποτέλεσμα και κυρίως την αποχώρηση, αφού ακούγεται και το σενάριο για στάση αναμονής μέχρι το Συνέδριο τον Φεβρουαρίο του 2024.
Σε κάθε περίπτωση, όποια απόφαση και να ληφθεί, δεν είναι σίγουρο ότι θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας, καθώς πιθανότερο είναι αυτό να συμβεί μέσα στις επόμενες ημέρες,  αλλά είναι δεδομένο ότι θα αποφασιστούν τα επόμενα βήματα.

Η κόντρα Πολάκη με Αναγνωστοπούλου

Μπορεί το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ να είναι βαρύ, ωστόσο δεν λείπουν και οι αντιπαραθέσεις μεταξύ των στελεχών του.
Επίθεση εξαπέλυσε ο Συντονιστής του κοινοβουλευτικού έργου, Π. Πολάκης, στην βουλευτή Σία Αναγνωστοπούλου, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις της σε τηλεοπτική εκπομπή ότι δεν είναι κατάλληλος για την επιτελική θέση στην οποία τον τοποθέτησε ο κ. Κασσελάκης και η ίδια δεν μπορεί να αναλάβει θέση συντονιστή στο κόμμα ενώ είναι εκείνος υπερσυντονιστής.
Ο κ. Πολάκης σε ανάρτησή του, η οποία συνοδεύεται από δημοσιεύματα με δηλώσεις της Σίας Αναγνωστοπούλου σε βάρος του αλλά και στα όσα είχε γράψει ο ίδιος το 2022 για το θέμα, αναφέρει πως «δυο πράγματα μπορώ να πω τελικά για τη Σια Αναγνωστοπουλου και αυτά που είπε για μένα και μάλιστα 2 φορες, (φωτο 1-2)
1) Συντρόφισσα Σία Αναγνωστοπούλου, πράγματι "δεν κάνω για επιτελικές θέσεις".
Το απέδειξα και τον Μάρτιο του 2022 όταν μετά τη δημόσια επίθεση μου στον Πλεύρη και τη Γκαγκα, λάβατε αμέσως εσύ και ο σύζυγός σου την αντιική θεραπεία με paxlovid που δικαιούσασταν αλλά δεν σας χορηγούσαν.(φωτο 3-4-5)
2) ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!!!».
polakis_2.JPG
«Δεν θα μπω σε προσωπική αντιπαράθεση με τον σ. Πολάκη. Γνωριζόμαστε πολύ καλά και γνωρίζουμε και οι δύο καλά τι σημαίνει πολιτική αντιπαράθεση και τι προσωπική επίθεση. Υ. Γ. Ούτε θα μπω στη διαδικασία να πω δημοσίως αν και πότε στάθηκα δίπλα του σε δύσκολες φάσεις δικές του», απάντησε με ανάρτησή της η Σία Αναγνωστοπούλου στον Παύλο Πολάκη.

sia.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης