Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σε συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ ο Μητσοτάκης – Απαντήσεις Κασσελάκη στους πολίτες ραδιοφωνικά, το πρόγραμμα Ανδρουλάκη

Σε συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ ο Μητσοτάκης – Απαντήσεις Κασσελάκη στους πολίτες ραδιοφωνικά, το πρόγραμμα Ανδρουλάκη
Εκλογή γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ
Συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ σήμερα, Δευτέρα 20/11, υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ειδικότερα, το απόγευμα στις 18:30 ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, θα προεδρεύσει σε συνεδρίαση της πολιτικής επιτροπής της του κόμματος για την εκλογή γραμματέα της πολιτικής επιτροπής.

Στον ραδιοφωνικό αέρα ο Κασσελάκης

Απαντήσεις στα ερωτήματα των πολιτών ραδιοφωνικά θα δώσει σήμερα, Δευτέρα 20/11, ο πρόεδρος του ΣΥΡΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, σε μια ανοιχτή συζήτηση «Στο Κόκκινο» και συγκεκριμένα στη συχνότητα 105,5.
Ο κ. Κασσελάκης το μεσημέρι, στις 13:00, θα απαντήσει στα ερωτήματα των ακροατών στην εκπομπή της Ευγενίας Λουπάκη, «Allegro Μα Με Τρόπο».

Το πρόγραμμα Ανδρουλάκη

Το κέντρο βρεφών «Μητέρα», θα επισκεφτεί σήμερα, Δευτέρα 20/11, στις 10:00, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.
Στη συνέχεια ο κ. Ανδρουλάκης,στις 13:30, θα μιλήσει στο συνέδριο με θέμα: «Το δημογραφικό πρόβλημα και η γήρανση του πληθυσμού στην Ελλάδα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης