Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δημητροκάλλης (Σπαρτιάτες): «Μέτρα, υποδομές, δουλειές» η λύση για το δημογραφικό

Δημητροκάλλης (Σπαρτιάτες): «Μέτρα, υποδομές, δουλειές» η λύση για το δημογραφικό
Το πολυπολιτισμικό μοντέλο που έχει εφαρμοστεί ακόμη και σε ισχυρές οικονομίες της Ευρώπης έχει αποτύχει παταγωδώς στην πράξη
«Μέτρα – Υποδομές – Δουλειές»: H λύση είναι να επενδύσουμε ως χώρα και ως έθνος στο εγχώριο ανθρώπινο δυναμικό, να επενδύσουμε στους ίδιους τους Έλληνες με μέτρα υπέρ της ελληνικής οικογένειας, υποδομές στην περιφέρεια και δουλειές.
Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά το δημογραφικό πρόβλημα” τόνισε ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» κ. Δημητροκάλλης
Στην αρχή της τοποθέτησής του στην ολομέλεια της βουλής αναφέρθηκε στην 21 Νοεμβρίου, την ημέρα που η Ορθοδοξία γιορτάζει τα Εισόδια της Θεοτόκου και το έθνος τιμά τις Ένοπλες Δυνάμεις.
«Τιμούμε όλους τους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων και τους ευγνωμονούμε που υπερασπίζονται τα δίκαια της πατρίδας μας με τόλμη και σπουδαίες ικανότητες, γράφοντας καθημερινά με χρυσά γράμματα τις νέες σελίδες της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας.
Χρόνια πολλά σε όλους σας, η Υπέρμαχος Στρατηγός να σας προστατεύει» ανέφερε μεταξύ άλλων.
Ο βουλευτής Α’ Ανατολικής Αττικής σχετικά με τα νέα στοιχεία της Eurostat για το δημογραφικό σχολίασε κατά την ομιλία του πως: “Η Ελλάδα μαραζώνει και η λύση σίγουρα δεν είναι μέσω της λαθρομετανάστευσης και της ενσωμάτωσης των μεταναστών και φυσικά δεν είμαστε υπερήφανοι να βλέπουμε την Ελλάδα να μετατρέπεται μέρα με τη μέρα σε πολυπολιτισμική κοινωνία.
Το πολυπολιτισμικό μοντέλο που έχει εφαρμοστεί ακόμη και σε ισχυρές οικονομίες της Ευρώπης έχει αποτύχει παταγωδώς στην πράξη”.
Κλείνοντας τόνισε πως «Η λύση είναι να επενδύσουμε ως χώρα και ως έθνος στο εγχώριο ανθρώπινο δυναμικό, να επενδύσουμε στους ίδιους τους Έλληνες με μέτρα υπέρ της ελληνικής οικογένειας, υποδομές στην περιφέρεια και δουλειές.
Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά το δημογραφικό πρόβλημα, μόνο με μέτρα που θα βοηθήσουν τον Έλληνα αγρότη και κτηνοτρόφο θα μπορέσει να ξαναζωντανέψει η επαρχία, θα μπορέσει να ξαναζωντανέψει η παραδοσιακή ελληνική οικογένεια».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης