Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Βόμβα» Κοτζιά: Μεγάλο παιχνίδι στο Αιγαίο, παρέμβαση ξένου παράγοντα και δύο επιχειρηματιών για τα... μάτια της ΝΔ

«Βόμβα» Κοτζιά: Μεγάλο παιχνίδι στο Αιγαίο, παρέμβαση ξένου παράγοντα και δύο επιχειρηματιών για τα... μάτια της ΝΔ
Κοτζιάς: Όποιος νομίζει ότι η διαμάχη στην αριστερά αφήνει αδιάφορα τα συστήματα της διαπλοκής δεν έχει σχέση με την διαλεκτική, αλλά με την μεταφυσική
«Βόμβα» από τον πρώην ΥΠΕΞ Νίκοτ Κοτζιά, ο οποίος με μήνυμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνει λόγο για «μεγάλο παιχνίδι» στο Αιγαίο και καταγγέλει ότι παίζονται παιχνίδια στην πλάτη της χώρας.
Ειδικότερα, ο κ. Κοτζιάς γράφει για παρέμβαση του «ξένου παράγοντα» αλλά και δύο επιχειρηματιών που προσπαθούν να διευκολύνουν τις υποχωρήσεις της ΝΔ.
«Όλοι τους αντιπαθούν την πατριωτική αριστερά σε Τουρκία, Ελλάδα και Κούρδους», αναφέρει ο ίδιος.
Σε δεύτερη ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα ο Νίκος Κοτζιάς, πρώην υπουργός Εξωτερικών και επικεφαλής της κίνησης «ΠΡΑΤΤΩ» επεξηγεί την πρώτη ανάρτηση σχολιάζοντας τις εξελίξεις και τις αποχωρήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως σημειώνει:
«Όποιος νομίζει ότι η διαμάχη στην αριστερά αφήνει αδιάφορα τα συστήματα της διαπλοκής δεν έχει σχέση με την διαλεκτική, αλλά με την μεταφυσική.»

Επίθεση κατά των «τρολ που αγωνιούν για τα αφεντικά τους...»

Ο ίδιος σημειώνει πως απαντά στα τρολ του διαδικτύου «στα τρολ που εκφράζουν την αγωνία των αφεντικών τους, μήπως ξεφύγει επιτέλους η συζήτηση από τις προσωπικές αντιπαραθέσεις και γίνει ουσιαστικά πολιτική». Για να σημειώσει:
«… είναι φανερό ότι κάποιες διεθνείς δυνάμεις και διαπλεκόμενα συμφέροντα έχουν στρατηγική για το μέλλον της χώρας και των εθνικών μας θεμάτων που θέλουν να αγνοεί ο κόσμος της αριστεράς.»

Η ανάρτηση του Νίκου Κοτζιά:

Την συζήτηση για την αριστερά θα την πολιτικοποιήσω μακριά από ύβρεις και χαρακτηρισμούς. Απαντώ, λοιπόν, στα τρολ που εκφράζουν την αγωνία των αφεντικών τους, μήπως ξεφύγει επιτέλους η συζήτηση από τις προσωπικές αντιπαραθέσεις και γίνει ουσιαστικά πολιτική: είναι φανερό ότι κάποιες διεθνείς δυνάμεις και διαπλεκόμενα συμφέροντα έχουν στρατηγική για το μέλλον της χώρας και των εθνικών μας θεμάτων που θέλουν να αγνοεί ο κόσμος της αριστεράς.
Οι επιλογές όμως, δεν γίνονται εν κενώ μακριά από τα συμφέροντα και τους αγώνες.
Όποιος νομίζει ότι η διαμάχη στην αριστερά αφήνει αδιάφορα τα συστήματα της διαπλοκής δεν έχει σχέση με την διαλεκτική, αλλά με την μεταφυσική. www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης