Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς (ΣΥΡΙΖΑ): Τι θα πουν οι αποχωρήσαντες για τα τοπικά νομίσματα του Τσακαλώτου;

Παππάς (ΣΥΡΙΖΑ): Τι θα πουν οι αποχωρήσαντες για τα τοπικά νομίσματα του Τσακαλώτου;
Είχαν σχεδιάσει την αποχώρηση τους ήδη από τη νύχτα της δημοκρατικής εκλογής Κασσελάκη είπε ο κ.Παππάς
Πυρά κατά των βουλευτών που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Νίκος Παππάς, ο οποίος υποστήριξε πως είχαν σχεδιάσει την αποχώρηση τους από το κόμμα, ήδη από το πρώτο βράδυ της δημοκρατικής εκλογής του Στέφανου Κασσελάκη.
«Θα πουν καλώς τα έκανε ο Τσακαλώτος και έβαλε τις φορολογίες που έβαλε;
Θα πουν ότι καλώς παρουσίασε τα παράλληλα νομίσματα;
Θα πουν ότι καλώς ο Κατρούγκαλος πάρα πολύ καλά έκανε και έλεγε «και λίγα σας βάλαμε;» διερωτήθηκε ο κ.Παππάς με αφορμή την αποχώρηση των 11 βουλευτών από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ.Παππάς έκανε λόγο για ένα σχήμα ανταγωνιστικό που δημιουργείται «με ισχυρή ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ» ενώ υπενθύμισε ότι «όταν αποχώρησαν 25 βουλευτές από το ΠΑΣΟΚ για το μνημόνιο δεν έκαναν Κοινοβουλευτική Ομάδα απέναντι στο κόμμα με το οποίο εξελέγησαν».

Είναι αποστάτες;

Ερωτηθείς αν θα χρησιμοποιούσε τον όρο αποστασία, ο κ. Παππάς είπε ότι «η λέξη αποστασία είναι πολύ φορτισμένη ιστορικά αλλά στην ουσία σημαίνει απόσταση από κάτι».
«Έχουν πάρει απόσταση και από τη λαϊκή εντολή, η οποία τους εξέλεξε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και από τη δημοκρατική επιλογή του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ που ήρθε μαζικά στην κάλπη και περίμενε να του δώσουμε κάτι διαφορετικό από 2 μήνες ταλαιπωρία» είπε ο κ.Παππάς, αναφέροντας πως όσοι αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ «την ίδια νύχτα της δημοκρατικής εκλογής είχαν σχεδιάσει την αποχώρησή τους».

Δεν σεβάστηκαν τους πολίτες

«Άκουσα τον Τσακαλώτο που τώρα χτίζει το δικό του κόμμα, να μιλά για ήττα της αριστεράς.
Η αριστερά είχε πάρει μια μεγάλη ανάσα, είχε ουρές στις κάλπες την ίδια μέρα και βγήκαν και μίλησαν για ήττα της Αριστεράς.
Τώρα κατάλαβα γιατί το έκαναν.
Το έκαναν γιατί υπήρχε άλλος σχεδιασμός.
Αυτό είναι έλλειμμα δημοκρατικής κουλτούρας.
Κατά τη γνώμη μου Φίλης, Σκουρλέτης, Αχτσιόγλου, Χαρίτσης, Τσακαλώτος έκαναν μία επιλογή, η οποία δεν σέβεται δημοκρατική έκφραση των πολιτών.
Το έντιμο θα ήταν να πουν από πριν ότι «αν βγει ο Κασσελάκης, εγώ θα φύγω».
Δεν αναγνώρισαν τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο, δεν τον άφησαν καν να καθίσει στο γραφείο του και άρχισαν να τον αποδομούν» τόνισε ο κ.Παππάς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης