Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Το όνειρο της καρέκλας»: Ο Κασσελάκης ειρωνεύεται την Αχτσιόγλου - Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ

«Το όνειρο της καρέκλας»: Ο Κασσελάκης ειρωνεύεται την Αχτσιόγλου - Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ
Οι αποχωρήσεις από την Κουμουνδούρου συνεχίζονται
Σχετικά Άρθρα
«Λάδι στη φωτιά» ρίχνει ο Στέφανος Κασσελάκης, ένα 24ωρο μετά την αποχώρηση της Έφης Αχτσιόγλου και λίγες ώρες πριν τις επίσημες ανακοινώσεις για τη συγκρότηση Κοινοβουλευτικής Ομάδας από τους πρώην βουλευτές της Κουμουνδούρου.
Σε ανάρτηση του στα social media, όπου σχολιάζει τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος του κόμματος ειρωνεύεται απροκάλυπτα την Έφη Αχτσιόγλου στην οποία καταλογίζει πως… όλα τα έκανε για την καρέκλα. «Θα είχα κάνει πίσω, εάν η Αχτσιόγλου μου έλεγε προεκλογικά ότι η καρέκλα του ΣΥΡΙΖΑ είναι το όνειρο της» επισημαίνει χαρακτηριστικά.
Την ίδια στιγμή, οι αποχωρήσαντες κατηγορούν ανοιχτά τον Στέφανο Κασσελάκη για βίαιη συντηρητική μετατόπιση του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ επικαλούνται και την ομιλία του ΣΕΒ κάνοντας λόγο για μια φιλελεύερη παρουσία.

Το... χτύπημα Κασσελάκη στα social media

Στην ανάρτηση του στα social media, ο κ. Κασσελάκης άφησε σαφείς αιχμές κατά όσων έχουν αποχωρήσει και για το γεγονός ότι δεν παραδίδουν τις έδρες στο κόμμα. «Οι βουλευτές που έφυγαν χθες δεν είναι εκλεγμένοι με κάποιο προσωπικό τους ψηφοδέλτιο. Είναι βουλευτές που εκλέχτηκαν επειδή, σε πολύ δύσκολες στιγμές, ψηφίσατε ΣΥΡΙΖΑ και Αλέξη Τσίπρα» είπε χαρακτηριστικά.
Στο στόχαστρο του κ. Κασσελάκη μπήκε ειδικά η Έφη Αχτσιόγλου, την οποία -ούτε λίγο ούτε πολύ- κατηγόρησε πως το μόνο που την ενδιέφερε είναι… η καρέκλα. «Με το χέρι στην καρδιά, αν είχε έρθει προεκλογικά η Έφη Αχτσιόγλου και μου είχε πει «αυτή η καρέκλα είναι το όνειρό της ομάδας μου, ή βγαίνω πρόεδρος ή φεύγω», θα είχα κάνει πίσω.
Θα είχα αποσύρει την υποψηφιότητά μου για χάρη της ενότητας» σχολιάζει ο κ. Κασσελάκης.
Η «εμφάνιση» του Στέφανου Κασσελάκη στα social media ήρθε μετά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, όπου -όπως προκύπτει από τις πληροφορίες- δεν ήταν... περίπατος για τον νέο πρόεδρο. Ο Διονύσης Τεμπονέρας ήταν σαφής ως προς τη στάση του, ενώ σε καμία περίπτωση δεν φάνηκε πως θα δώσει λευκή επιταγή. «Δεν προτίθεμαι να συμμετέχω σε μη θεσμοθετημένα, καταστατικά όργανα, σεβόμενος την συλλογική απόφαση του πρόσφατου συνεδρίου μας, που δημοκρατικά ενέκριναν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και μας δεσμεύει ακόμα» διεμήνυσε.
Stef1.JPG
Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από την Κουμουνδούρου

Την ίδια στιγμή, οι αποχωρήσεις από την Κουμουνδούρου συνεχίζονται...
Ειδικότερα, την πόρτα της εξόδου πέραν σήμερα (24/11/2023) ο πρώην διευθυντής της Αυγής, Άγγελος Τσέκερης αλλά και ο επίσης δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής Γιώργος Κυρίτσης.
Παρελθόν αποτελεί για τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Νίκος Παρασκευόπουλος, ενώ ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του άφησε και ο Γιώργος Βαρεμένος, μιλώντας στην ΕΡΤ. Ειδικότερα, ο κ. Βαρεμένος αρνήθηκε τον τίτλο του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησε από τους παρουσιαστές να τον αποκαλούν «πρώην βουλευτή σκέτο». Ερωτηθείς εάν σκέφτεται να αποχωρήσει απάντησε: «Δεν έχω ανακοινώσει τίποτα ακόμα. Η κατάσταση είναι ρευστή. Τα πάντα κινούνται στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και γενικότερα, γιατί υπάρχει ένα στρατηγικό αδιέξοδο στην αντιπολίτευση μπροστά σε μια σαρωτική σημερινή εξουσία που κάνει ότι θέλει στη χώρα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης