Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαρινάκης για Σαμαρά: Εξέφρασε πάγιες θέσεις του - Η ισότητα στον γάμο θα γίνει πράξη

Μαρινάκης για Σαμαρά: Εξέφρασε πάγιες θέσεις του - Η ισότητα στον γάμο θα γίνει πράξη
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε πως η κυβέρνηση θα προχωρήσει στην υλοποίηση του προγράμματος
Σχετικά Άρθρα
Σαφείς αποστάσεις από τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά σχετικά με το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών αλλά και την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου, Recep Tayyip Erdogan, στην Αθήνα τηρεί το Μέγαρο Μαξίμου.
«Ο πρώην πρωθυπουργός εξέφρασε πάγιες θέσεις του. Η κυβέρνηση συνεχίζει να εφαρμόζει το πρόγραμμά της όπως ακριβώς έχει εξαγγελθεί» υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Μάλιστα, ο ίδιος υποστήριξε πως «η ΝΔ είναι πιο συμπαγής από ποτέ και ένας από τους λόγους είναι ότι είναι μια παράταξη στην οποία ακούγονται όλες οι απόψεις και κυρίως η άποψη της κοινωνίας. Βάζουμε πάνω απ’ όλα την πατρίδα, είμαστε συνεπείς σε αυτά που λέμε προεκλογικά και τα κάνουμε πράξη μετεκλογικά, συνεχίζοντας να ισχυροποιούμε τη χώρα. Μας ενδιαφέρει να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας, να προωθήσουμε πολιτικές που αντιμετωπίζουν τα προβλήματα των πολιτών και να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των Ελλήνων».

Ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών

Σχετικά με τα ομόφυλα ζευγάρια, ο κ. Μαρινάκης ανέφερε πως «ο πρωθυπουργός έχει απαντήσει με σαφήνεια στη ΔΕΘ για το θέμα ισότητας στον γάμο. Ό,τι είπε, θα γίνει πράξη. Το πότε και το πώς θα έρθει το νομοσχέδιο, θα ανακοινωθεί. Είναι πολύ σημαντικό ζήτημα και θα τηρήσουμε ό,τι έχουμε πει. Όμως, υπάρχουν και άλλα πολύ σημαντικά ζητήματα για το σύνολο των πολιτών που αντιμετωπίζει καθημερινά η κυβέρνηση, είναι σημαντικό να υπερασπιστούμε τα ζητήματα αυτά, κάθε τι στην ώρα του».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης