Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καταιγιστικές εξελίξεις στην Αριστερά - Οι 11 διαψεύδουν ότι έχουν αποφασίσει το όνομα της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας

Καταιγιστικές εξελίξεις στην Αριστερά - Οι 11 διαψεύδουν ότι έχουν αποφασίσει το όνομα της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας
Διαψεύδουν τα περί απόφασης για το όνομα οι 11 βουλευτές που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ
Η ομάδα των 11, που αποχώρησαν τον ΣΥΡΙΖΑ, διαψεύδουν τις φήμες περί απόφασης για το όνομα της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
Όπως τονίζουν κύκλοι προσκείμενοι στους 11, η σύσκεψη για το όνομα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των 11 που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο (2 -3/12/2023) και θα είναι ένα από τα τρία στα οποία έχουν καταλήξει τις προηγούμενες ημέρες.
Υπενθυμίζεται πως τη νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα των 11 βουλευτών που απομακρύνθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ συγκροτούν: Αναγνωστόπουλου Σία, Αχτσιόγλου Έφη, Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, Ηλιόπουλος Νάσος, Πέρκα Πέτη, Τζανακόπουλος Δημήτρης, Τζούφη Μερόπη, Τσακαλώτος Ευκλείδης, Φερχάτ Οζγκιουρ, Φωτίου Θεανώ, Χαρίτσης Αλέξης.
Σημειώνεται, ότι την ερχόμενη Δευτέρα (4/12) ) θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση στις 19:00 στο Σεράφειοόπου θα ανακοινωθεί επίσημα η νέα κοινοβουλευτική ομάδα και το όνομά της.
Νωρίτερα την Παρασκευή (1/12) είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία, πως οι 11 κατέληξαν στο όνομα «Αριστερά Μπροστά» για τη νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης