Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζάκρη (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν θα πάνε καλά οι 11 - Απλώς αφαίρεσαν αντιπολίτευση από την αντιπολίτευση

Τζάκρη (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν θα πάνε καλά οι 11 - Απλώς αφαίρεσαν αντιπολίτευση από την αντιπολίτευση
«Ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποχώρηση φορέων στερεοτυπικών αντιλήψεων σε όλα τα επίπεδα, θα ξεδιπλώσει πολιτικές που δεν θα ξεχωρίζουν τους Έλληνες σε ταξικούς αντίπαλους», τόνισε η βουλευτής του κόμματος
Σχετικά Άρθρα
Δεν θα πάει καλά το εγχείρημα των 11 βουλευτών που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και θα συστήσουν νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα, τόνισε η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Θεοδώρα Τζάκρη.
«Η δημοσκοπική εικόνα και η εσωκομματική εικόνα είναι αλληλένδετες. Δεν μπορεί να έχει κανείς μία σαφή εικόνα από πού ξεκινά η προσπάθειά μας σε αυτή τη φάση. Πρέπει να μετρηθούμε ποσοτικά και ποιοτικά στην νέα φάση, να δει ο κόσμος της Κεντροαριστεράς τι μπορεί να περιμένει από εμάς.
Δεν μπορεί κανείς να έχει σαφή εικόνα για τις πλήρεις πρωτοβουλίες του κ. Κασσελάκη.
Όσα συμβαίνουν είναι ένας παρατεταμένος επίλογος της διπλής συντριβής του καλοκαιριού, της παραίτησης του κ. Τσίπρα, της διπλής διάσπασης που ακολούθησε και η επιλογή των μελών μας δεν έγινε σεβαστή.
Δεν ανησυχώ που η ανάδυση δεν έχει ξεκινήσει ακόμα ή δεν έχει αποτυπωθεί δημοσκοπικά.
Θα ανησυχώ αν δω ότι το καινοτόμο πνεύμα που βάζει το μαχαίρι στο κόκαλο κούρασε ή κουράστηκε και δεν συνεχίζει με την αρχική του ορμή.
Αυτό θα φανεί τώρα που μένουμε απερίσπαστοι», σημείωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξαναφέρει την κοινή λογική στο προσκήνιο

«Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ένα πολύ πιο ήσυχο και συνεκτικό περιβάλλον μετά την αποχώρηση φορέων στερεοτυπικών αντιλήψεων σε όλα τα επίπεδα, θα ξεδιπλώσει πολιτικές που δεν θα ξεχωρίζουν τους Έλληνες σε ταξικούς αντίπαλους, αλλά θα ξαναφέρουν την κοινή λογική στο προσκήνιο με απόλυτη διαφάνεια.
Μετά τον κ. Κασσελάκη, έχουμε εκτόξευση της μαζικότητας των μελών και αυτό είναι ενθαρρυντικό.
Το μόνο που κατάφεραν αυτοί οι 11 είναι να αφαιρέσουν την αντιπολίτευση από την αντιπολίτευση.
Ευτυχώς για εμάς που μένουμε», υποστήριξε η κ. Τζάκρη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης