Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης: Κάνουν λάθος όσοι πιστεύουν ότι ο Τσίπρας είναι ικανοποιημένος με Κασσελάκη

Παπαδημούλης: Κάνουν λάθος όσοι πιστεύουν ότι ο Τσίπρας είναι ικανοποιημένος με Κασσελάκη
Οδυνηρή αλλά επιβεβλημένη η αποχώρηση μου από τον ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ο κ.Παπαδημούλης
Την θέση πως κάνουν λάθος όσοι πιστεύουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι ικανοποιημένος με τις κινήσεις του Στέφανου Κασσελάκη διατύπωσε ο Δ. Παπαδημούλης, ο οποίος τόνισε ότι η απόφαση του να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν οδυνηρή, αλλά επιβεβλημένη.
«Βλέποντας με πόνο ψυχής τον σημερινό ΣΥΡΙΖΑ με αυτή την ηγεσία να απομακρύνεται με ταχύτητα σε θέματα πολιτικών επιλογών, ύφους και ήθους έκανα μια επιλογή συνείδησης, ευθύνης αλλά και μια επιλογή ελπίδας γιατί πιστεύω ότι η νέα αυτή προσπάθεια με τους 40αρηδες μπροστά, με τον Χαρίτση μπροστά, υπάρχει μια ελπίδα να μην βυθιστεί το σύνολο αυτής της Αριστεράς, στην απαξίωση στην οποία οδηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ με την ηγεσία Κασσελάκη» είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ.Παπαδημούλης,
«Έχω συνηθίσει να μετέχω σε μια Αριστερά της ευθύνης και της προσφοράς που όταν έρχεται ένα νέος άνθρωπος λέει «ήρθα πείτε μου πώς μπορώ να προσφέρω».
Τον νέο άνθρωπο που λέει «ήρθα θέλω να γίνω πρόεδρος», αυτό δεν το έχω συνηθίσει» είπε ο κ.Παπαδημούλης, ο οποίος αναφέρθηκε και στη στάση που τηρεί ο Αλέξης Τσίπρας.

Η στάση του Τσίπρα

«Είναι αναμενόμενο και σεβαστό ο Τσίπρας να παραμένει στο κόμμα που υπήρξε για 15 χρόνια ο ηγέτης.
Που το ανέβασε από το 15% στο 35%.
Αλλά όσοι λένε ότι ο Τσίπρας είναι ευχαριστημένος με την ηγεσία Κασσελάκη και τον στηρίζει, κάνουν λάθος.
Ήταν αναμενόμενο ο Αλέξης Τσίπρας να συμμετέχει στην ΚΟ και να καταχειροκροτηθεί αλλά αν δείτε τις εικόνες, τα γελάκια και τα χειροκροτήματα ήταν με την είσοδο του Τσίπρα.
Μετά όταν μιλούσε ο νέος πρόεδρος του κόμματος είδα έναν Τσίπρα κατσουφιασμένο» τόνισε ο κ. Παπαδημούλης υπογραμμίζοντας πως «εκ του αποτελέσματος προκύπτει ότι ο Τσίπρας παρενέβη πολύ αργά και αναποτελεσματικά».

Θα χάσει και από τον Κουτσούμπα

«Ο Στέφανος Κασσελάκης εξελέγη με το σύνθημα εγώ θα νικήσω τον Μητσοτάκη και κινδυνεύει να χάσει όχι μόνο από τον Ανδρουλάκη αλλά και από τον Κουτσούμπα» είπε ο κ. Παπαδημούλης, ο οποίος αναφέρθηκε και στον νέο φορέα των 11.
«Η νέα ΚΟ και ο νέος φορέας, θα εκπέμπει το στίγμα δυναμική, μαχητική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση της ΝΔ, όχι μόνο με έντονη κριτική αλλά και με πρόταση.
Μια Αριστερά σύγχρονη, ευρύχωρη χωρίς τοξικότητα, με μεγαλύτερη αξιοπιστία, σοβαρότητα και πειστικότητα στο λόγο της και την πράξη της που κρατά καλύτερα αυτές τις παραδόσεις του ΣΥΡΙΖΑ που γνωρίσαμε» είπε ο κ.Παπαδημούλης, τονίζοντας ότι «πρέπει να αλλάξουν και πολλές αρνητικές πλευρές της».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης