Τελευταία Νέα
Πολιτική

Άγρια κόντρα Οικονόμου - Ερασιτέχνη Ολυμπιακού: «Αχρεία απόπειρα να επιρρίψουν ευθύνες στην ΕΛΑΣ»

Άγρια κόντρα Οικονόμου - Ερασιτέχνη Ολυμπιακού: «Αχρεία απόπειρα να επιρρίψουν ευθύνες στην ΕΛΑΣ»
«Προκαλούν τη λογική και το δημόσιο αίσθημα» επισημάινει ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη
Σχετικά Άρθρα
Απάντηση στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό για τα περί «Χούντας και αντιποίνων των ΝΑΖΙ» δίνει με γραπτή του δήλωση ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου.
Όπως σημειώνει, επιχειρείται από ορισμένους μια αχρεία απόπειρα επίρριψης ευθυνών στην ΕΛ.ΑΣ., με ισχυρισμούς που προκαλούν τη λογική και το δημόσιο αίσθημα και μάλιστα με αναφορές σε σκοτεινές και περίεργες εποχές της ελληνικής και παγκόσμιας ιστορίας.
Ο κ. Οικονόμου ζητά σεβασμό στο έργο των Αρχών και την ομόθυμη στήριξη της κοινωνίας, για να αποδοθεί δικαιοσύνη και για να μην κυκλοφορούν ανάμεσά μας άνθρωποι με δολοφονική διάθεση.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Μετά τη δολοφονική απόπειρα κατά του 31χρονου αστυνομικού, και ενώ όλη η Ελλάδα προσεύχεται για τη ζωή του, επιχειρείται από ορισμένους μια αχρεία απόπειρα επίρριψης ευθυνών στην ΕΛ.ΑΣ., με ισχυρισμούς που προκαλούν τη λογική και το δημόσιο αίσθημα. Με αναφορές, μάλιστα, σε σκοτεινές και περίεργες εποχές της ελληνικής και παγκόσμιας ιστορίας.
Η ΕΛ.ΑΣ. κάνει συστηματικά τη δουλειά της, με σεβασμό στα προβλεπόμενα από τον νόμο, ώστε να εντοπίσει τον ή τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης στον 31χρονο αστυνομικό. Στην προσπάθειά της αυτή έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη μου και τη στήριξή μου. Οι στιγμές επιβάλλουν τον σεβασμό στο έργο των Αρχών και την ομόθυμη στήριξη της κοινωνίας, τόσο για να αποδοθεί δικαιοσύνη όσο και για να μην κυκλοφορούν ανάμεσά μας άνθρωποι με δολοφονική διάθεση.
Κάθε άλλη ενέργεια δυσχεραίνει και υπονομεύει το έργο των Αρχών της Πολιτείας μας και είναι σε ριζική αντίθεση με το δημόσιο αίσθημα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης