Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οπαδική βία: Γιατί ελήφθη απόφαση για 48ωρη παράταση στις κυβερνητικές ανακοινώσεις – Όλο το παρασκήνιο

Οπαδική βία: Γιατί ελήφθη απόφαση για 48ωρη παράταση στις κυβερνητικές ανακοινώσεις – Όλο το παρασκήνιο
Εντολή Μητσοτάκη στους υπουργούς να μην υπάρξει καμία διαρροή για τις αποφάσεις
Όλοι περίμεναν το Σάββατο (9/12/2023) τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για την οπαδική βία, μετά τη δίωρη διευρυμένη σύσκεψη στο Μαξίμου το Σάββατο (9/12/2023).
Πληροφορίες αναφέρουν, πως ο λόγος της μετάθεσης των ανακοινώσεων κατά 48 ώρες τη Δευτέρα (11/12) είναι γιατί πρέπει να υπάρξει η σχετική συνεννόηση μεταξύ κυβέρνησης και UEFA.
Η εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν να μην υπάρξει καμία διαρροή στον Τύπο για τις αποφάσεις που ελήφθησαν στη σύσκεψη με τη συμμετοχή με τη συμμετοχή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου, του υπουργού Δικαιοσύνης, Γιώργου Φλωρίδη του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση των υπουργών Επικρατείας Σταύρου Παπασταύρου και Άκης Σκέρτσου και του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκου. Παρών ήταν και ο διοικητής της ΕΥΠ Θεμιστοκλής Δεμίρης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τραπέζι συζητήθηκε η διακοπή σε όλους τους αγώνες των εθνικών πρωταθλημάτων (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, κλπ.) μέχρι να υπάρξουν πρωτοβουλίες και από την πλευρά των διοικήσεων για την πάταξη των φαινομένων οπαδικής βίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης